/NK Papuk organizira drugi “Ljetni kup – Velika 2016” UZ LOKALNE KLUBOVE NA TURNIRU SUDJELUJU VIŠNJEVAC I TENJA
velika

NK Papuk organizira drugi “Ljetni kup – Velika 2016” UZ LOKALNE KLUBOVE NA TURNIRU SUDJELUJU VIŠNJEVAC I TENJA

Požeški županijski prvoligaš Papuk iz Velike u subotu organizira 2. Ljetni kup – Velika 2016 u povodu Dana Općine Velika i blagdana sv. Augustina. Na turniru sudjeluje 10 ekipa koje su podijeljene u dvije skupine po 5 momčadi, igra se na dva terena na nekadašnjoj veličkoj ljepotici koja je na žalost izgubila stari sjaj, no djeci će sasvim sigurno biti prekrasan doživljaj zaigrati na pravom, velikom stadionu.

Uz dvije ekipe domaćina Papuka na turniru sudjeluju NK Sloga Trenkovo, NK Mladost Pavlovci, NK Slavonija Požega, NK Višnjevac, NK Slavonac Tenja, NK Dinamo Vidovci, NK Tim osvježenje i NK Kaptol. Prvi susreti kreću u 10 sati ujutro, a finale je predviđeno za 17,30 sati.

Raspored turnira

Veličani planiraju da ovaj turnir preraste u tradiciju te naravno da svake godine bude sve kvalitetniji i sve bolje organiziran. Uz ljude iz kluba u organizaciju se uključila i općina Velika te načelnik Vlado Boban koji oporavkom proračuna sve više potpomaže sport u čitavoj općini. Ove subote na veličkom ŠRC Kamen ingrad kako se stadion i dalje službeno zove okupit će se više od 150 djece, a već sljedeće godine želja je da ta brojka bude i veća.

Podijeli
  •  
  •  
  •