/NK Osijek: Počela prodaja godišnjih ulaznica UZ ČLANSTVO U KLUBU OSTVARUJE SE POPUST OD 50%
osijek navija za osijek

NK Osijek: Počela prodaja godišnjih ulaznica UZ ČLANSTVO U KLUBU OSTVARUJE SE POPUST OD 50%

Kako smo mogli čuti jučer na presici predsjednika Ivana Meštrovića marketing NK Osijeka je u velikom zamahu, i doista se čini da rade sjajan posao, ogromni pomak je vidljiv na svakom koraku. Sasvim sigurno će to biti vidljivo i na broju članova, a jednako tako i po broju prodanih godišnjih ulaznica.

Prema prvim informacijama u prva 3 dana prodaje stvari idu sjajno, čak su se stvarali manji redovi što je fenomenalna stvar za NK Osijek. Svi članovi kluba imaju popust od 50% na godišnju ulaznicu, a kako je članstvo u klubu potpuno besplatno praktično svi imaju priliku kupiti godišnje ulaznice po vrlo povoljnim cjenama.

Cilj kluba je skupiti što više članova, kroz nekoliko godina biti klub sa najvećim članstvom u Hrvatskoj, a uz pokretanje grada i regije, to će dati klupskom marketingu bolju startnu poziciju u pregovorima s potencionalnim partnerima, odnosno sponzorima. Svi imamo priliku učiniti nešto za NK Osijek, i to potpuno besplatno, pa idemo!

Uzajamna podrška navijača i Kluba je temeljno uporište za postojanje sportskog kolektiva. Jedan od načina kojim Klub omogućava povoljnije uvjete navijačima koji cijelu godinu lojalno prate Klub je kroz posebnu ponudu godišnjih ulaznica.

Što obuhvaća godišnja ulaznica?

Godišnja ulaznica vrijedi za sve domaće utakmice (18) MAXtv Prva liga, za utakmice Kupa  te sve pripremne utakmice kojima je organizator NK Osijek u sezoni 2016./17.

Kome je namijenjena godišnja ulaznica?

Ljubiteljima nogometa, a primarno postojećim navijačima NK Osijek. Svima koji žele da se Osijek, kao i velike europske i svjetske metropole, identificira u sportskom zajedništvu.

Prednost i posebne pogodnosti prilikom kupovine godišnjih ulaznica imat će lojalni navijači – članovi BIJELO PLAVOG KLUBA.

Svi pretplatnici koji su pretplatu imali i u prošloj sezoni dobijaju poseban prigodan poklon.

Cijene godišnjih ulaznica i uštede!

Godišnje ulaznice pružaju značajne uštede (projekcija uštede je na bazi samo 18 utakmica MAXtv lige, bez utakmica Kupa ili drugih domaćinskih utakmica).

Najveću uštedu moguće je ostvariti ako se prvo besplatno učlanite u BIJELO-PLAVI KLUB, jer za članove Kluba osiguravamo 50% popusta na cijenu godišnjih ulaznica!

CIJENE ULAZNICA SEZONA 2016./2017.
Tribina Pojedinačna ulaznica – cijena Godišnja cijena – projekcija na bazi 18 utakmica Godišnja ulaznica –  cijena Ušteda Godišnja ulaznica za članove – cijena Ušteda za članove
Istok 60 kn 1.080 kn 400 kn 680 kn 200 kn 880 kn
Zapad 80 kn 1.440 kn 600 kn 840 kn 300 kn 1.140 kn
Loža 100 kn 1.800 kn 1.000 kn 800 kn 500 kn 1.300 kn
VIP 500 kn 9.000 kn 7.500 kn 1.500 kn 3.750 kn 5,250 kn
Djeca i mladi do 15 20 kn 360 kn 200 kn 160 kn 100 kn 260 kn
Posebni paketi:
Obiteljski paket 1+1* 500 kn 250 kn 250 kn

*obiteljski paket odnosi se na dva člana domaćinstva, a svaki sljedeći član dobija godišnju ulaznicu za 50kn

Kako do godišnjih ulaznica?

Do godišnje ulaznice možete na nekoliko načina:

Dolaskom u prostorije Kluba (W. Wilsona 2) u radnom vremenu kluba od ponedjeljka do petka od 10 do 18 sati te subotom od 9 do 13 sati, gdje možete popuniti obrazac i izvršiti uplatu.

Popunjavanje obrasca na linku i uplatom na račun Kluba prema uputi na obrascu.

Na nekom od punktova u gradu i ispred stadiona o čemu ćete biti pravovremeno obaviješteni.

Prilikom ispunjavanja pristupnice molimo da čitko ispunite tražene podatke s naglaskom na odabir tribine (sektor, red i sjedalo – prema shemi stadiona – link).

Ulaznice su personalizirane i svaka sadržava podatke o vlasniku ulaznice (ime i prezime) te sektor, red i sjedalo i nisu prenosive na drugu osobu. Kupovinu godišnje ulaznice moguće je obaviti uz predočenje važećeg osobnog dokumenta. Opće uvjete kupovine i korištenja godišnjih ulaznica potražite na linku.

Podijeli
  •  
  •  
  •