/Nikola Eller potpisao za FC Laci U ČETVRTAK EUROPSKI DEBI
nikola eller

Nikola Eller potpisao za FC Laci U ČETVRTAK EUROPSKI DEBI

Sjajni Nikola Eller potpisao je za albanskog prvoligaša FC Laci, momčad koja je u protekloj sezoni zauzela 4. mjesto u tamošnjem prvenstvu i time si osigurala nastup u kvalifikacijama Europske lige.

Nakon što je svoju karijeru proteklih 6 godina gradio u Hrvatskom dragovoljcu, na poziv Besnika Prenge odlučio se promjeniti sredinu i doći u ambiciozan klub koji i u novoj sezoni želi biti u samom vrhu lige.

– Trener Besnik Prenga koji mi je bio trener u juniorima i seniorima preuzeo je taj klub i pozvao me da dođem i rekao mi uvijete na koje sam ja pristao i stvarno je sve odlično. Osjećam se presretno i nadam se da će sad sve ići samo na bolje, u četvrtak igramo kvalifikacije za europsku ligu protiv Anorthosisa i nadam se samo najboljem. Nismo favorit protiv njih, ali dat ćemo svoj maksimum i pokušati proći dalje.

Protiv ciparskog kluba Nikola će biti u početnoj postavi.

– Već sam mjesec dana u klubu, sada smo potpisali ugovor na godinu plus godinu. Odlično sam se snašao, svi su me super prihvatili i stvarno sam zadovoljan. Uspio sam se izboriti za prvi sastav pa ću eto u četvrtak ako sve bude u redu imati debi u europskim utakmicama. Kažem, nismo favorit, ali dat ćemo sve od sebe.

Nezaobilazna nogometna tema su Vatreni.

– I ovdje u Albaniji se gleda, svim srcem navijam za našu reprezentaciju, vjerujem da možemo postati svjetski prvaci, a ako se to i ne dogodi i ovo što su napravili je već sjajan rezultat – rekao nam je Nikola koji je protekle sezone pokazao i dokazao da je i sjajan malonogometaš osvojivši titulu najboljeg igrača požeškog Božićnog turnira.

nikola eller 1fc laci

Podijeli
  •  
  •  
  •