/Nezadovoljstvo u svlačionici ŽNK Osijek IGRAČICE NEZADOVOLJNE PODRŠKOM UPRAVE
žnk osijek2

Nezadovoljstvo u svlačionici ŽNK Osijek IGRAČICE NEZADOVOLJNE PODRŠKOM UPRAVE

Prilično neobična, čak možemo reći raritetna je situacija u ženskom nogometnom prvenstvu. Na ulasku u novu godinu nogometašice Osijeka nisu vodeća ekipa na prvenstvenoj ljestvici, a između ostalog i to se vrlo brzo oslikalo i na raspoloženje u svlačionici ali i čitavom klubu.

Atmosfera nije dobra, nezadovoljstvo se definitivno uvuklo među igračice, ali ono što je pozitivno nije došlo do međusobnih trzavica, ekipa je i dalje kompaktna ali se osjeća prilično usamljeno. Puno toga što ne bi trebalo i ne bi smjelo pada na leđa igračicama koje nikako nisu zadovoljne onim što vodstvo kluba čini, prije svega na planu snaženja ekipe na vrijeme. Djevojkama je ispoštovano ono što trebaju dobiti financijiski, ali praktično ničim drugim nisu i ne mogu biti zadovoljne. Možda će najviše reći jedna rečenica koja je došla iz Bijelo plave svlačionice – “Otkad Perkana nema, ništa više nije kako treba..”

Priča koja je aktualna već neko vrijeme o fuziji NK Osijek i ŽNK Osijek je ono o čemu u svlačionici maštaju, ali su s odmakom vremena djevojke sve više skeptične jer se osjećaju kao da su prepuštene same sebi, vape za podrškom uprave za koju kažu da je ne osjećaju. Sada kada je dogorjelo do noktiju, kada je Split u prednosti i valja biti objektivan favorit je za naslov prvakinja, vrijeme je da se i uprava probudi i prije svega sjedne s curama i vidi što i kako dalje.

Osijek i dalje ima pojedinačno najbolju ekipu u državi, i dalje sve drži u svojim rukama, ali potreban je dodatni napor svih ljudi u i oko kluba. Trener s kojim je svlačionica potpuno zadovoljna mora pronaći način kako ih razdrmati, kako izvući iz njih motiv da još jednom pokažu da su najbolje! Možda se motiv može, pa čak i mora pronaći u onom tko najviše nedostaje, u Perkanu..

Podijeli
  •  
  •  
  •