/Nexe večeras nastavlja svoj put u Ligi za prvaka GOST JE U NAŠICAMA MOMČAD POREČA - SVI U DVORANU U 19 SATI
nexe

Nexe večeras nastavlja svoj put u Ligi za prvaka GOST JE U NAŠICAMA MOMČAD POREČA - SVI U DVORANU U 19 SATI

Danas se igra utakmica 3.kola Lige za prvaka Nexe – Poreč.

Utakmica će vjerujemo biti vrlo interesantna, jer nam u goste dolazi ekipa s jednom od najčvršćih obrana u Ligi za prvaka. Upravo zbog tako čvrstog protivnika koji su u prvom dijelu sezone završili na trećem mjestu, naši rukometaši će trebati odigrati utakmicu na visokom nivou. Naravno, svaka utakmica je vrlo važna za naš klub jer o plasmanu u Ligi za prvaka ovisi ulazak u EHF Kup i SEHA Ligu. Zbog svega rečenog, potrebna nam je i pomoć naših vjernih navijača, pa ovim putem pozivamo sve da danas u 19 sati dođu u dvoranu kralja Tomislava te podrže naš klub.

Prije nekoliko dana odlučili smo u suradnji s TV Našicama podijeliti 10 besplatnih ulaznica i ovoga puta su najsretniji dobitnici:

Petar Rinčić

Damir Grabar

Patrik Gorera

Lea Valenčak

Marko Malvić

Ana Vuković

Helga Grabar

Ilija Ivešić

Katarina Nina Lukačić Vuković

Dubravka Bozić

Sretni dobitnici svoju besplatnu ulaznicu mogu podići na ulazu u dvoranu, a svima ostalima više sreće drugi put.

Uz sve ovo moramo još jednom najaviti po prvi put i prijenos UŽIVO (LIVE STREAM) na HRS kanalu tako da ukoliko niste u mogućnosti doći u dvoranu, to nije razlog da u utakmici ne uživate u izravnom prijenosu.

Izvor rknexe.hr Autor Vjekoslav Mahovlić

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.