/Nexe večeras igra utakmicu svih utakmica u Berlinu VELIKIH OSAM GOLOVA PREDNOSTI IZ PRVOG SUSRETA NAŠIČANI SU PONIJELI U NJEMAČKU
nexe

Nexe večeras igra utakmicu svih utakmica u Berlinu VELIKIH OSAM GOLOVA PREDNOSTI IZ PRVOG SUSRETA NAŠIČANI SU PONIJELI U NJEMAČKU

Uzvratna utakmica 1/4 finala EHF kupa.

Danas u subotu 28.4.2018. u 19:00 igramo utakmicu života u Berlinu! Šanse su nam stvarno vrlo velike, jer nakon +8 u Našicama, s pravom se možemo nadati prolasku na final 4 EHF kupa. Iako smo u susretu, s PPD Zagrebom, koji je odigran prije nekoliko dana, prošli s nekoliko ozljeda, svi smo vrlo motivirani i vjerujemo u prolaz dalje. Isto tako, iako se u Berlinu očekuje vatrena utakmica, uvjereni smo kako će neki i od naših vjernih navijača potegnuti sve do Njemačke što će svima puno značiti. Svi ostali moći će utakmicu pratiti na EHF TV-u.

Ovom prilikom, prije samog odlaska u Berlin, ugostili smo u RK Nexe TV igrače Matjaža Brumena i Josipa Jurić Grgića koji su nam nešto više rekli o utakmici koja je pred nama.

Izvor rknexe.hr Autor Vjekoslav Mahovlić

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.