/Nexe je proživio najuspješniju godinu u povijesti kluba OČEKIVANJA SU U NOVOJ 2019.GODINI JOŠ VEĆA
nexe

Nexe je proživio najuspješniju godinu u povijesti kluba OČEKIVANJA SU U NOVOJ 2019.GODINI JOŠ VEĆA

Rukometaši RK Nexe, Uprava kluba kao i svi navijači sigurno dugo će pamtiti ovu 2018. godinu. Nakon završne odlične partije ujedno i 10. pobjede u ovoj sezoni koju su ostvarili u SEHA Gazprom ligi protiv ekipe RK Železničar rukometni klub Nexe pokazao je  istinsku snagu s kojom svi možemo biti itekako ponosni. Uz ove vrhunske rezultate, ove godine odigrano je i povijesno četvrtfinale EHF kupa, a sigurno će svima ostati upamćena i utakmica u kolovozu protiv PPD Zagreba i pobjeda protiv dugogodišnjeg rivala.

Treneri su na koncu istaknuli kako su vrlo zadovoljni zalaganjem i igrom svojih igrača, jako dobrom atmosferom te kako ih veseli što su se mnogi mladi igrači RK Nexea afirmirali u klubu te postali reprezentativci Hrvatske. Istaknuli su da je klub napredovao na jednu vrlo visoku razinu te da nas u 2019. godini čeka vrlo uzbudljiva sezona, možda još i veća nego ova koja je na izmaku. Pred nama je veliki broj utakmica protiv vrlo jakih protivnika kako u EHF kupu, a tako i u SEHA Gazprom ligi. Također, istaknuli se da je klub vrhunski posložen zahvaljujući predsjedniku Josipu Ergoviću i Nexe grupi te zahvalili svim članovima i djelatnicima kluba koji su podrška ekipi te omogućuju uvjete za postizanje vrhunskih rezultata. Za kraj trener Hrvoje Horvat i Ninoslav Pavelić uputili su čestitku svim navijačima, igračima i upravi uz želju da 2019. godina bude još bolja i uspješnija.

Foto Nexe

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.