/Nexe lovi treću pobjedu u nizu protiv Metalurga UTAKMICA SE IGRA U SKOPJU U NEDJELJU U 20.15 UZ PRIJENOS NA ARENASPORT 1
nexe

Nexe lovi treću pobjedu u nizu protiv Metalurga UTAKMICA SE IGRA U SKOPJU U NEDJELJU U 20.15 UZ PRIJENOS NA ARENASPORT 1

Nakon povijesne prve pobjede protiv ekipe PPD Zagreb u prvom kolu SEHA lige i dramatične utakmice u kojoj su pobijedili u gostima ekipu Izviđača iz Ljubuškog pred našičkim Gromovima je novi izazov.

U nedjelju rukometaši Nexea igraju utakmicu trećeg kola SEHA Gazprom lige protiv ekipe RK Metalurg iz Skopja. Utakmica se igra u Skopju s početkom u 20.15 sati, a prijenos će biti na Arena sport 1.

Danas u 18.30 sati bit će konferencija za novinare uoči utakmice na kojoj će trener Hrvoje Horvat i igrači reći kakva je situacija u ekipi nakon dvije naporne utakmice i kakav ih protivnik očekuje.

Foto Nexe

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.