/Nevjerojatni Slavonac iz Gornje Bebrine okončao jesensku dionicu s 10 pobjeda JESENSKI NASLOV JE STIGAO U GORNJU BEBRINU S 30 MAKSIMALNIH BODOVA NA KONTU
slavonac gornja bebrina

Nevjerojatni Slavonac iz Gornje Bebrine okončao jesensku dionicu s 10 pobjeda JESENSKI NASLOV JE STIGAO U GORNJU BEBRINU S 30 MAKSIMALNIH BODOVA NA KONTU

Fantastičan učinak su ostvarili igrači Slavonca iz Gornje Bebrine koji su do jesenskog naslova u 3.ŽNL BPŽ istok došli na nesvakidašnji način. U 10.kolu ostvarili su i desetu pobjedu čime su prvo mjesto zaslužili s maksimalnim brojem bodova.

U derbiju kola svladali su Posavinu iz Velike Kopanice pred svojim navijačima , a zabijali su marijić, Opačak i Radović.

Trener jesnkog prvaka je Mirko Rosandić, kapetan Mario Radić, najbolji strijelac Josip Marijić s 19 golova, a valja istaknuti da su primili samo 7 golova u 10 utakmica.

Jedinu gostujuću pobjedu su ostvarili igrači Sloge iz Vrpolja u direktnom ogledu za drugu poziciju u Vranovcima pa će tako igrači Sloge prezimiti kao viceprvaci.

Bratstvo će čekati proljeće kao trećeplasirana momčad, a Posavina koja je krenula s -6 je završila jesen na diobi četvrte pozicije.

Sava i Selna su zabijali po pet pogodaka gostima iz Divoševaca i Sredanaca, tek jedan manje Sapci gostima iz Stružana.

eweew

 

 

cxcxcx

Foto FB

Podijeli
  •  
  •  
  •