/Neočekivani transfer: Uremović u Olimpiji NAKON CIBALIJE I DINAMA POŽEŽANIN U SLOVENIJI
uremović dinamo

Neočekivani transfer: Uremović u Olimpiji NAKON CIBALIJE I DINAMA POŽEŽANIN U SLOVENIJI

Dok je glavna tema priča o transferima u Požeštini Matej Mitrović, danas je kao bomba odjeknula vijest da mladi Filip Uremović dres Dinama mijenja za onaj ljubljanske Olimpije, momčadi koju s klupe vodi bivši vatreni Igor Bišćan.

Podsjetimo, Filip je pravu nogometnu afirmaciju stekao u Cibaliji gdje je pod Stankom Mršićem sjajno napredovao i zaslužio transfer u Maksimir vrijedan milijun kuna. U Dinamu ga je čekalo kaljenje u drugoj momčadi gdje se sjajno snašao pod vodstvom aktualnog trenera prve momčadi Marija Cvitanovića, vrlo brzo se svojim igrama ali i ponašanjem prometnuo u prvo ime momčadi koja je osvojila jesensku titulu u 2. HNL, zaslužio je čast biti kapetan Modrih, a kao logičan slijed stigao je Cvitanovićev poziv za pripreme prve momčadi Dinama. I onda kao grom iz vedra neba transfer u Olimpiju gdje će ga voditi još jedno veliko ime, u borbu za titulu Zmajčeke vodi Igor Bišćan, dok Filip tako napušta Dinamo bez nastupa za prvu momčad u službenim utakmicama.

– Brzo se sve dogodilo iako se već duže vrijeme priča za to. Presretan sam i prezadovoljan sa svim, potpisao sam na 3,5 godine i jedva čekam otići na prvi trening. Očekujem da ću se zborit za mjesto u ekipi, nametnut se treneru i zaigrati, a poslije ćemo vidjeti kuda i kako – za Sportalo je rekao Filip Uremović.

Podijeli
  •  
  •  
  •