/U nedjelju u Gradcu 17. izdanje memorijala braće Blašković U SJEĆANJE NA IVICU I TOMISLAVA
FB_IMG_1502468189431

U nedjelju u Gradcu 17. izdanje memorijala braće Blašković U SJEĆANJE NA IVICU I TOMISLAVA

Nogometni klub Slaven iz Gradca nastavlja s memorijalnim turnirom kojim od zaborava čuvaju braću Ivicu i Tomislava Blašković koji su tragično prerano napustili ovozemaljski život.

Po 17. put u nizu NK Slaven će na svom stadionu okupiti 4 nogometne ekipe, položiti vijenac i zapaliti svijeće na vječno počivalište svojih bivših suigrača. Ovoga puta turnir nije međunatodnog karaktera kao proteklo izdanje koje je osvojio Hrvatski nogometni klub Rama Prozor iz Bosne i Hercegovine, no nogometnih uzbuđenja neće nedostajati.

Ovoga puta na turniru sudjeluju Slavenovi lokalni rivali, ligaški konkurent i najuspješnija momčad u dosadašnjim izdanjima turnira NK BSK Buk, županijki drugoligaši Omladinac iz Čaglina, Hrvatski Dragovoljac iz Brodskog Drenovca te naravno domaćin.

Prvi polufinalni susret odigrati će s početkom u 14.00 sati BSK i Hrvatski Dragovoljac, nakon njih Omladinac i Slaven. Poraženi iz polufinala će odmjeriti snage u susretu za 3. mjesto, a pobjednici naravno u završnom susretu za pobjednika Memorijalnog turnira Braća Blašković 2017.

FB_IMG_1502468189431

Kao i uvijek, NK Slaven dio prihoda s turnira poklanja sinovima pokojnog Ivice Blašković Marku i Mateju, a isto tako prema ustaljenom običaju za sve goste pripremljena ja bogata ponuda jela i pića te glazba u živo pod šatorom.

Podijeli
  •  
  •  
  •