/Narednog vikenda igra se 21. Međunarodni košarkaški turnir “Zlatna dolina” U ORGANIZACIJI ŽKK POŽEGA ODRŽAT ĆE SE 21.PO REDU TRADICIONALNI TURNIR
košarka požega jb

Narednog vikenda igra se 21. Međunarodni košarkaški turnir “Zlatna dolina” U ORGANIZACIJI ŽKK POŽEGA ODRŽAT ĆE SE 21.PO REDU TRADICIONALNI TURNIR

POŽEGA –  U Sportskoj dvorani “Tomislav Pirc” narednog vikenda odigrat će se tradicionalni 21. Međunarodni košarkaški turnir “Zlatna dolina” u organizaciji Ženskog košarkaškog kluba “Plamen Požega”. Na turniru sudjeluju 4 kluba. To su članovi A1 Hrvatske košarkaške lige, ŽKK Brod na Savi (Slavonski Brod), ŽKK Trešnjevka 2009 (Zagreb), ŽKK Plamen Požega i ŽKK Mladi krajišnik (Banja Luka), član 1. lige Bosne i Hercegovine.

Prvog dana turnira, u subotu, 23. rujna u 16,00 sati sastaju se Mladi krajišnik i Trešnjevka, a od 18,00 sati igrat će Plamen Požega – Brod na Savi. U nedjelju, 24. rujna u 15,00 sati je utakmica za 3. mjesto dok je finale na rasporedu od 17,00 sati.

Izvor požeški sportski savez – autor Jurica Bešlić

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno prvotimac NK Kutjevo, člana 1. ŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.