/Od naredne sezone Prva HMNL brojat će 10 klubova NA KONCU SEZONE OSAM KLUBOVA ĆE U DOIGRAVANJE DOK ĆE TRI ISPASTI U 2.HMNL
Foto: MNK Futsal Dinamo

Od naredne sezone Prva HMNL brojat će 10 klubova NA KONCU SEZONE OSAM KLUBOVA ĆE U DOIGRAVANJE DOK ĆE TRI ISPASTI U 2.HMNL

Još iduće sezone koja je pred nama Prva hrvatska malonogometna liga brojat će 12 klubova, no nakon toga prvoligaško će se društvo smanjiti na deset klubova.

Još jedan novitet u nadolazećoj sezoni jest ta da će se čak osam klubova plasirati u doigravanje, dok će tri najslabije momčadi ispasti u Drugu ligu.

U nadolazećoj 2018/19 sezoni devet najboljih ekipa očuvat će prvoligaški status i ostati u 1. HMNL, dok najbolja drugoligaška momčad zatvara krug od deset prvoligaša koliko će ih biti od sezone 2019/20.

Foto futsaldinamo

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.