/Napokon i u Đakovu tartan staza ĐAKOVO JE ODUVIJEK GRAD DOBRIH ATLETIČARA
đakovo tartan staza mš

Napokon i u Đakovu tartan staza ĐAKOVO JE ODUVIJEK GRAD DOBRIH ATLETIČARA

Ono što se činilo jako dalekim, sada je tu. Nakon višemjesečnoga nagađanja hoće li i kada sportski kompleks đakovačkih srednjih škola dobiti tartan stazu, sada je jasno: u povijest grada 3. svibnja ući će u povijest kao dan kada su đakovački učenici i rekreativci dobili bolje uvjete za izvođenje nastave i bavljenje rekreativnim trčanjem.

Grad Đakovo poznat je i kao grad atletike. Grad koji je davao značajna atletska imena poput Marka Boduljka. Zvonka Hukelja, prvaka bivše države i Ivana Ćurića, zatim Ivice Ujvarija, Zvonka Karolija, Verislava Perića, Tomislava Klobučara, u posljednje vrijeme Danijele Stepić i Maje Pačarić, višestruke juniorske i seniorske prvakinje Hrvatske na 800 metara, Dražena Davidovića do današnjih mladih nada kojima će ova staza pružiti daleko bolje uvjete za treninge i natjecanja.

Đakovo se može pohvaliti moderniziranim igralištima, rasvjetom i tartan stazom. Za rekreativce, učenike i sportaše!

Izvor djakovo-sport.com Autor Miro Šola

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.