/Nakon remija u Višnjevcu Marsonia dobila novog trenera ALEN HORVAT NOVI TRENER MARSONIJE
alen horvat

Nakon remija u Višnjevcu Marsonia dobila novog trenera ALEN HORVAT NOVI TRENER MARSONIJE

Nakon remija u Višnjevcu Marsonia dobila novog trenera

Utakmicu u Višnjevcu s tribina je pratio novi trener Marsonije 42. godišnji Riječanin Alen Horvat koji će u ponedjeljak, 4. travnja od 17 sati odraditi prvi trening, dok će već dan kasnije u utorak, 5. travnja u Šumeću protiv Šokadije voditi momčad u utakmici 4. kola Kupa županije. Horvat je od 1992. godine igrao za Rijeku te je bio njen standardni član, da bi još igrao u požeškoj Slavoniji, Segesti iz Siska, Pomorcu iz Kostrene i Novalji.

Trenerskim poslom počeo se baviti u juniorima Rijeke, dok je 2011. godine nakon odlaska Elvisa Scorije preuzeo vođenje prve ekipe momčadi s Kantride koji mu je i matični klub. Zbog neslaganja s tadašnjim sportskim direktorom Nikicom Milenkovićem odlazi iz Rijeke te radi u trećeligašu Krku, dok je nakon toga spasio Pomorac od ispadanja iz Druge lige. Isto je htio učiniti i s Bistrom koju nije uspio spasiti od ispadanja iz Druge lige, da bi mu zadnji klub bio Hrvatski dragovoljac. Upravo je u HD-u ostavio dobar trag te je Horvata predsjednik Ivica Perković preporučio Marsoniji.

Njegovi pomoćnici u Marsoniji će i dalje ostati Maduna i Crnković, dok je Horvat s Marsonijom dogovorio suradnju do kraja ove sezone, ali i duže ako sve strane budu zadovoljne. Svoj prvenstveni debi na klupi Marsonije Alen Horvat koji je nakon Predraga Stilinovića i Damira Rubčića treći trener koji će iz Rijeke voditi Marsoniju imat će u subotu, 9. travnja u domaćem dvoboju protiv Mladosti iz Ždralova.

Podijeli
  •  
  •  
  •