/Nakon remija sa Slovenijom večeras uzvrat u zagrebačkoj Areni GORNJI PRSTEN ARENE BESPLATAN ZA NAVIJAČE
NAVIJAČI HRVATSKA RUKOMET hrs

Nakon remija sa Slovenijom večeras uzvrat u zagrebačkoj Areni GORNJI PRSTEN ARENE BESPLATAN ZA NAVIJAČE

Hrvatska rukometna reprezentacija nakon četiri godine vraća se u Arenu Zagreb pod vodstvom legendarnog izbornika Line Červara. Zagrebačka Arena u subotu 28. listopada bit će mjesto prijateljske utakmice protiv Slovenije, a navijači su od objave termina susreta pokazali koliko im je nedostajao rukomet i hrvatski reprezentativci.

Ulaznice donjeg prstena, za utakmicu koja će biti sjajno zagrijavanje za ono što nam slijedi u siječnju 2018., gotovo su rasprodane. Dok naši reprezentativci marljivo treniraju, naši navijači pripremaju glasnice. Kako bi svi navijači imali priliku podržati Hrvatsku na tribini i osjetiti dio atmosfere kakva nas očekuje na Europskom prvenstvu 2018., Hrvatski rukometni savez odlučio je otvoriti gornji prsten Arene Zagreb za podjelu.

Ulaznice za gornji prsten navijači će moći besplatno preuzeti (jedna osoba može preuzeti najviše četiri ulaznice) na blagajni Arene Zagreb u subotu od 10 do 20:15 sati.

Također, svi koji žele uloviti posljednja mjesta u sektorima donjeg prstena kako bi bili što bliže terenu, ulaznice će moći kupiti u istim terminima.

Pokažimo još jednom zajedno kako navijamo za Hrvatsku.

Iznad svih…Hrvatska!

vvvvvvvvvvvvvv

Foto HRS

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.