/Nakon prave drame Vukovarke pale u 5 setova IMALE SU VUKOVARKE I DVIJE MEČ LOPTE
enna vukovar

Nakon prave drame Vukovarke pale u 5 setova IMALE SU VUKOVARKE I DVIJE MEČ LOPTE

Fenomenalna odbojkaška predstava u Vukovaru u uzvratu četvrtfinala doigravanja za državne prvakinje. Na žalost nije završila pobjedom Enne Vukovar, ali cure se nakon ovakve utakmice imaju potpuno pravo osjećati kao pobjednice. Poraze nikada ne treba slaviti, ali kada ostaviš sve na terenu, kada budeš ispraćen velikim pljeskom svih gledatelja jednostavno imaš osjećaj pobjede. Nekada je protivnik jednostavno bolji, sretniji i spretniji i to je to, to je poanta sporta.

A Vukovarke su sinoć bile sve to, bile su pobjednice, bile su pravi promotor sporta, svega onoga što bi on morao biti. I Kaštelanke da ne bude zablude, i one su se borile kao lavice za svaku loptu. U ovakvim predstavama svi mogu uživati, osim eventualno gledatelja s kardiovaskularnim problemima, oni se mogu osjećati ugroženima ako su emotivno vezani za jednu ekipu.

ŽOK ENNA VUKOVAR – OK MARINA KAŠTELA 2:3 (27:25,16:25,26:28,25:23,20:22)

Čitav meč je protekao u izjednačenoj igri, na mahove su jedne bile malo bolje, pa odmah uzvrat s druge strane. Tek je drugi set protekao u dominaciji gošći, a sve ostalo se moglo slomiti i na onu drugu stranu, posebno odlučujući peti set. Imale su naše djevojke dvije meč lopte, imale su nekoliko dobrih prigoda slomiti utakmicu na svoju stranu, ali nešto se uvijek pita i protivnika, a s druge strane su stajale prvakinje Hrvatske.

– Utakmica je bila onako baš kako sam je i zamišljala, šteta što nismo dobili jer smo vodili 13:11 imali 2 meč lopte ali nažalost nismo imalo dovoljno hrabrosti završiti meč u svoju korist. Nemam šta zamjerit curama jer su se borile do zadnjeg poena i mislim da je mnogobrojna publika danas mogla uživat u jednoj u najboljih utakmica sezone – rezimirala je trenerica Vukovara Ivana Džamarija.

Za Vukovarke nema puno odmora, s obzirom na dugu i predugu stanku do početka nove sezone u kojoj će biti jedine Slavonke u Superligi, cure nastavljaju s radom jer bi tako duga pauze bila pogubna. Za upravo završenu sezonu zaradile su čistu peticu, ali su si i podigle ljestvicu, u sljedećoj od njih očekujemo još više!

Podijeli
  •  
  •  
  •