/I nakon glasova iz Pavlovaca Rotim vodi GLASOVE DALI IVICA TADIĆ I TONY FRANJIĆ
rotim

I nakon glasova iz Pavlovaca Rotim vodi GLASOVE DALI IVICA TADIĆ I TONY FRANJIĆ

Mladost iz Pavlovaca odradila je jednu jako dobru sezonu, u jesenskom dijelu su osigurali ostanak, bili i u vrhu prvenstvenog poretka, ali su u proljeće malo potonuli, no definitivno imaju jako puno razloga za zadovoljstvo iako im se na kraju dogodilo “ono” u Velikoj što im se nije trebalo niti smjelo dogoditi. Kada smo kod Mladosti, kao netko tko prilično prati ligu, moram reći da mi je nejasno kako nitko od trenera nije izdvojio Alena Jagodića u našem izboru jer je riječ o sjajnom igraču, no struka je svoje rekla..

Glasove Mladosti podjelili su iskusni trener Ivica Tadić i kapetan momčadi Tony Franjić, a najviše im se okoristio Luka Rotim koji je i dalje na vrhu ispred Mile Pavelića, a još su pred nama glasovi samo dva kluba.

Tadić:

  1. Aleksandar Darmopil – 3 boda
  2. Miro Lujić – 2 boda
  3. Mile Pavelić – 1 bod

Franjić:

  1. Luka Rotim – 3 boda
  2. Marin Majetić – 2 boda
  3. Miro Lujić – 1 bod

I trener Mladosti sastavio nam je svojih idealnih 11 protekle sezone, sve više je sigurnih u momčadi prvenstva, ali kompletnu ćemo je objaviti nakon posljednjih glasova, a ovako izgleda Tadićev dream tim:

MLADOST 10

Trenutno stanje u izboru za najboljeg igrača lige:

Rotim 26

Pavelić 23

M. Majetić 13

Darmopil 12

Žuljević 10

Parmaković 9

Sadilek 8

Lujić 5

Nemec 5

Golić 4

Oršić 3

J. Banožić 1

Kljajić 1

U suradnji s tvrtkama Pismoreklam i Laurea osigurali smo prigodne nagrade najboljem igraču lige, najboljem treneru i najboljem strijelcu.

Podijeli
  •  
  •  
  •