/Mursice danas kreću po Prvu ligu DOMAĆI DVOBOJ PROTIV FSV RIJEKE
žkk mursa

Mursice danas kreću po Prvu ligu DOMAĆI DVOBOJ PROTIV FSV RIJEKE

Nakon što su odlično odradile posao u Drugoj ligi košarkašice Murse danas kreću po ono za što su vrijedno radile tokom čitave godine. Klub je konačno spreman za elitni rang natjecanja, sada je sve na treneru Nikšiću i njegovim curama, na parketu valja izboriti jedno od dva mjesta koja vode u elitu.

Od kvalifikacija je odustala ekipa Solina, pa su u igri za tri mjesta koja vode u viši rang natjecanja ostala tri kluba koja ne skrivaju ambicije da to i ostvare. Osim Murse i današnjih protivnica iz Rijeke tu je i Zagreb, ekipa s kojom su naše djevojke igrale u istoj ligi, u međusobnim utakmicama jednom pobjedile i jednom bile poražene.

– S FSV Rijekom se još nismo susrele na terenu, ali s obzirom da su prvakinje svoje skupine, svjesne smo da nas očekuje teška utakmica. Dogovor je kako ćemo se fokusirati na svoju igru, prvenstveno na obranu te pokušati smanjiti vlastite pogreške na najmanju moguću razinu. Treniramo dobro, sve smo na okupu, zdrave i spremne te nema razloga da to ne pokažemo i sutra. Utakmica nam je iznimno bitna, kao i svaka u ovim kvalifikacijama, te pozivamo sve da dođu i poguraju nas naprijed svojom podrškom s tribina – rekla je za Sportalo kapetanica Murse Petra Šola.

Upravo ovo što je Petra rekla može biti ključno, podrška s tribina u ovakvim utakmicama jako puno znači djevojkama. Kada znaju da ne igraju samo za sebe nego i za grad, za navijače. One su svojim igrama ispisale pravu, veliku pozivnicu gledateljima, sigurno će ostaviti srce na parketu i u ovom dvoboju, a uz podršku mogu i do pobjede koja bi bila savršeno otvaranje kvalifikacija. Dvorana Jug u 17,00 sati!

Podijeli
  •  
  •  
  •