/Mursaši prebacili zacrtano PLASMAN MEĐU ČETIRI JE MALO TKO OČEKIVAO
mok mursa

Mursaši prebacili zacrtano PLASMAN MEĐU ČETIRI JE MALO TKO OČEKIVAO

Odbojkaši osječke Murse osigurali su plasman među četiri najbolje momčadi u državnom prvenstvu, a u prvom krugu im je ostalo još odraditi domaći ogled protiv Splita koji nema nikakvu rezultatsku važnost.

Pred početak sezone Mursa je bila u velikim problemima, nagomilali su se dugovi, otišao je trener i velik dio momčadi koja je prošle sezone igrala značajnu ulogu u prvenstvu i kupu, i ovakav rezultat nitko obektivan nije mogao ni zamisliti.

Mogu reći da smo ne ostvarili nego i prebacili sve planirano. Ostali smo na vrlo mladom igračkom kadru, ti dečki nisu imali iskustva u ovako jakim utakmicama kakve su ih dočekale ove sezone. Naravno, sam rezultat govori da su reagirali odlično, plasmanom među 4 nagrađeni su za svoj dobar rad. Objektivno sada u nastavku natjecanja teško možemo u borbu za treće mjesto, ali nećemo se predati, dat ćemo maksimum u svakoj utakmici. Ako nas pomazi sreća pa uspijemo nešto zakomplicirati bit će to dodatni bonus na već sada uspješnu sezonu. S obzirom kroz što smo sve pošli prije početka sezone ovo je sjajan rezultat – rekao nam je trener Murse Mario Teppert.

Mladim osječkim odbojkašima nakon Splita u subotu slijede ogledi s tri najbolje momčadi u državi, zagrebačkom Mladosti, kaštelasnkom Ribolom i Rijekom. U ranijim susretima s njima osvojili su tek jedan bod, ali su u ostalima bili pravi, odradili su sve na najbolji mogući način.

– Ja ostatak sezone već gledam kao pripremu za onu sljedeću. Ove utakmice su prilika da dodatno napredujemo, da skupimo iskustvo i pokušat ćemo ih maksimalno iskoristiti. Što se tiče aktualnog stanja u klubu stvari idu na bolje, stari dugovi se polako vraćaju iako ih ima dosta, a sve aktualne obveze se uredno izvršavaju. Nadam se da ćemo do kraja sezone anulirati dug i na zdravim temeljima graditi novu sezonu. Novca za nekakva velika pojačanja nemamo, ali ćemo sigurno pratiti što se događa u slavonskom bazenu i ako se ukaže prilika dodatno se osnažiti za novu sezonu – zaključio je Teppert koji je možda i najzaslužniji za odlične rezultate najboljeg slavonskog odbojkaškog kluba ove sezone.

Podijeli
  •  
  •  
  •