/Mursa uvjerljiva, Vukovarke poražene DOIGRAVANJE ZA PRVAKA
vukovar enna

Mursa uvjerljiva, Vukovarke poražene DOIGRAVANJE ZA PRVAKA

Sinoć su odigrane prve utakmice doigravanja za odbojkaškog prvaka Hrvatske u ženskoj i muškoj konkurenciji. U oba dijela natjecanja imamo po jednog predstavnika Slavonije, a prve utakmice su odradili polovično, Mursaši su uvjerljivo pobjedili, a Vukovarke su unatoč dobroj partiji poražene u Kaštelama.

MOK MURSA – OSIJEK – OK SISAK 3:0 (25:19,25:17,25:12)

Prema očekivanju i najavama trenera Meringera Mursa je zaigrala odgovorno, ozbiljno i učinkovito i prilično lako se obračunala s rivalima iz Siska. U prvom setu gosti su koliko toliko parirali, ali na kraju i u tom dijelu utakmice doživjeli poraz. Preostala dva seta Osječani su bili još uvjerljiviji i lako su slavili. Sada slijedi uzvrat u Sisku, sigurno je da se protivnik neće predati, da će naši momci morati odigrati na istoj, pa i višoj razini da riješe četvrtfinale dvokorakom.

OK MARINA KAŠTELA – ŽOK ENNA VUKOVAR 3:1 (25:18,25:15,22:25,25:15)

Gostovanje kod aktualnih prvakinja države unatoč porazu pokazalo je da Vukovar ima što reći u uzvratu koji se igra u subotu na domaćem parketu. Iako su tri seta koja su otišla na stranu Marine bila prilično uvjerljiva, taj osvojeni set u gostima daje Džamarijinim djevojkama pravo da uz veliku podršku s tribina dođu do velike pobjede i još jednom otputuju u Kaštela potući se za prolaz. U vukovarskom uzvratu naše će biti u kompletnom sastavu što sinoć nije bio slučaj, pa već i tim rastu izgledi za jednu vrhunsku predstavu i pobjedu nad favoriziranim protivnikom. Da su cure zaslužile svime što su pokazale ove sezone ogromnu podršku ne treba ni spominjati, vukovarska publika će to sigurno nagraditi pa valja očekivati sjajnu atmosfetu na tribinama i veliku borbu na parketu. Ako bude pobjeda bit će fenomenalno, ako ne bude nije nikakva sramota izgubiti od ekipe kakva je Marina Kaštela.

Podijeli
  •  
  •  
  •