/Mursa bez problema preko Siska, slijedi Ribola PROTIVNIK JOŠ NIJE SLUŽBEN, ALI JE GOTOVO SIGURAN
mok mursa 1

Mursa bez problema preko Siska, slijedi Ribola PROTIVNIK JOŠ NIJE SLUŽBEN, ALI JE GOTOVO SIGURAN

Po očekivanju odbojkaši Murse uspješno su odradili gostovanje u Sisku i kako je Meringer i najavljivao u dva koraka su prošli Sisak te nastavljaju svoj put u doigravanju za prvaka Hrvatske.

OK SISAK – MOK MURSA – OSIJEK 1:3 (15:25,14:25,25:22,15:25) 

Razlika u kvaliteti je u ovom trenutku očigledna, Mursa je puno bolja, spremnija i samopouzdanija momčad od Siska, no i u takvim dvobojima valja biti maksimalno ozbiljan, a Osječani su to bili tokom čitave utakmmice, čak i u 3. setu koji je otišao na stranu domaćina nije se vidjelo opuštanja kod niti jednog igrača na parketu. Slavlje u dvije utakmice protiv Siska daje Mursašima dan odmora više i dan pripreme više za sljedeću prepreku, a to će biti Ribola Kaštela. Doduše Kaštelanima je ostalo odraditi drugu utakmicu protiv susjeda iz Splita, ali već je prva utakmica pokazala da je razlika u kvaliteti između te dvije momčadi ogromna, pa je to doista samo formalnost.

Prvi susret polufinala doigravanja igra se u srijedu 21. ožujka u Kaštelama, a uzvrat u Osijeku je u subotu 24. Ne treba posebno naglašavati da je Ribola favorit u tim utakmicama, ali Mursa je ove sezone dva put pobjedila ovog protivnika, Mursa u takvim utakmicama nije bez šanse i sigurno će Meringer spremati momčad za nove pobjede. O motivu je nepotrebno pričati, on će biti na maksimumu, a uz podršku s tribina koju ova momčad zaslužuje u drugoj utakmici ni Kaštelani neće u tu utakmicu krenuti kao favorit. Mursa može preko Ribole do velikog finala!

Podijeli
  •  
  •  
  •