/Modrić: “Najmanje je važno tko će zabiti pogodak, najvažniji je uspjeh Hrvatske” TKO DOĐE NA KONFERENCIJU ZA MEDIJE UOČI UTAKMICE POSTIŽE POGODAK
luka modrić hns

Modrić: “Najmanje je važno tko će zabiti pogodak, najvažniji je uspjeh Hrvatske” TKO DOĐE NA KONFERENCIJU ZA MEDIJE UOČI UTAKMICE POSTIŽE POGODAK

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić iznio je svoja razmišljanja uoči okršaja s Dancima za plasman u četvrtfinale svjetske smotre.

Vrijeme za četvrtfinale

“Naravno da je ovo važna utakmica, veliki ispit, nakon fenomenalnih nastupa u skupini na koje možemo biti ponosni. Međutim, njih treba zaboraviti i pokušati ponoviti svoju igru i protiv Danske. Vrijeme je da ova generacija prođe ovu prepreku i vjerujem da smo za to sposobni. Pokazali smo kompaktnost, zajedništvo, dišemo kao i jedan – bude li tako i danas, mislim da ćemo preskočiti Dansku”

Eriksenova Danska

“Eriksen je svjetska klasa, iza njega je sjajna sezona u Tottenhamu, a Danskoj je najbolji i najvažniji igrač. Ipak, odlučivat će momčadski nastup, pojedinac teško može nešto napraviti sam. Danska je iznimno čvrsta i neugodna, poštujemo sve njihove igrače i čeka nas težak posao, no samopouzdani smo i smatram da možemo nastaviti igrati kao i u skupini”

Pobjeda prije svega

“Najmanje je važno tko će zabiti pogodak, najvažniji je uspjeh Hrvatske. Tada smo svi sretni i zadovoljni, a vidjet ćemo hoće li se nastaviti tradicija da onaj tko dođe na konferenciju za medije uoči utakmice postiže i pogodak”

Nogometni put i razvoj

“Mnogo se toga promijenilo od mojih početaka u Hrvatskoj i BiH, dosta sam toga prošao i to me izgradilo kao igrača i kao osobu te mi je pomoglo u daljnjoj karijeri, da dođem na razinu na kojoj sam danas. Sve te stepenice dovele su me u sadašnju situaciju. Zahvaljujući radu, odricanju i podršci mojih najbližih tu sam gdje jesam i nadam se da će to još dugo trajati”

Foto HNS

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.