/MNK Vinkovci ne posustaju, prva pobjeda Male mljekare BROD STIGAO DO DRUGE POBJEDE, PRVI PORAZ NAŠIČANA...
pedić aurelia fb

MNK Vinkovci ne posustaju, prva pobjeda Male mljekare BROD STIGAO DO DRUGE POBJEDE, PRVI PORAZ NAŠIČANA...

Vinkovci su i dalje na stopostotnom učinku nakon tri odigrana kola u 2.HMNL istok. Brod je ostvario drugu pobjedu kao i Aurelia, prvi poraz upisali Našičani.

Aurelia je došla do druge pobjede svladavši Našice zahvaljujući strijelcima Pediću 2, Blekiću, Antunoviću, Lončaru i Lovriću.

Naši su dečki pobijedili ekipu MNK Našice rezultatom 7:2. Rani pogoci su nam donijeli nešto mirniju utakmicu od očekivane, a opet se nastavila tradicija da utakmica ove dvije ekipe obiluje pogocima. Gostima čestitamo na fer igri te im želimo sreću u nastavku natjecanja, a našim gledateljima se zahvaljujemo što su opet došli u velikom broju podržati nas u borbi za bodove. Kratku izjavu nakon utakmice, dao je strijelac dva pogotka, Petar Pedić.

1

Drugi klub iz Vinkovaca maršira ligom pa je u Novoj Gradišci svladao domaći NG za treću uzastopnu pobjedu. Strijelci za pobjedničku momčad Ljajić, Pole, Kujundžija, Lončar i Pinter, a za domaćina Mikanović, Brkljača i Blažević.

3

Do premijerne pobjede stigla je Mala Mljekara, a u Valpovu je poražen Osijek. Strijelci za zelene Paulić 2, Kovačević, Sabo, Mutshaus i Kujundžija, za goste Buljević, Karamatić, Cvetko i Slonja.

4

Brod je poput Aurelije stigao do druge prvenstvene pobjede, a zabijali su Nižić 3, Mijić 2, Brnjić i Sivrić, za goste Bijelović, Popović, Miljković 2 i R.Vajić.

bb

 

3.kolo

 

 

2.HMNL-Istok

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.