/Mladost Cerić, Croatia Bogdanovci i Posavac Posavski Podgajci igraju za Prvu ŽNL TROKUT TURNIR U KOJEMU DVIJE PRVOPLASIRANE MOMČADI IDU U PRVU ŽNL
mladost cerić fb

Mladost Cerić, Croatia Bogdanovci i Posavac Posavski Podgajci igraju za Prvu ŽNL TROKUT TURNIR U KOJEMU DVIJE PRVOPLASIRANE MOMČADI IDU U PRVU ŽNL

Nema kraja uzbuđenjima u nogometnoj svakodnevici vukovarsko-srijemske županije. Prvoligaši su već na godišnjem odmoru no budući prvoligaši tek kreću s onim najzanimljivijim. Kvalifikacije su uvijek predmet rasprave posebno kada igraju prvaci koji bi prema svemu prikazanom morali ići direktno u viši rang, ali u ovom slučaju radi se o troboju drugoplasiranih.

Tri drugoplasirana županijska drugoligaša iz nogometnih saveza Vinkovci, Vukovar i Županja traže proboj u Prvu ŽNL, a danas je i održan ždrijeb kojega su zainteresirani mogli pratiti uživo na Vinkovačkoj TV. U bubnju su se našli Mladost iz Cerića, Croatia iz Bogdanovaca i Posavac iz Posavskih Podgajaca.

Voljom ždrijeba određeni su parovi i raspored:

Nedjelja 16.06. Cerić: Mladost – Croatia

Srijeda 19.06. Bogdanovci: Croatia – Posavac

Nedjelja 23.06. P.Podgajci: Posavac – Mladost

Sve utakmice počinju u 18 sati.

kvalifikacije crotia bogdanovci fb

Igra se jednostrukim liga sustavom, pobjednik i drugoplasirani će ostvariti pravo nastupa u Prvoj ŽNL dok će trećeplasirani nažalost protratiti čitavu sezonu kao i čitav lipanj na pripreme i odigravanja utakmica bez ikakvog učinka te nastaviti s natjecanjem u 2.ŽNL.

Foto FB Mladost Cerić

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.