/Mladi vaterpolisti Marsonije osvojili drugo mjesto na turniru u Zagrebu U TRI DANA ODIGRALI SU ČAK PET UTAKMICA
na bazenu

Mladi vaterpolisti Marsonije osvojili drugo mjesto na turniru u Zagrebu U TRI DANA ODIGRALI SU ČAK PET UTAKMICA

Vaterpolski klub Zagreb organizirao je od petka 13.listopada do nedjelje 15. listopada turnir pod nazivom ” Purger 2017 ” za kategoriju kadeti, rođeni 2003. godine i mlađi. Na turniru je sudjelovalo osam ekipa podijeljenih u dvije skupine.
      Vaterpolski klub Marsonia je osvoji prvo mjesto u skupinu B  s 5 bodova pobjedama protiv VK ZPK iz Zagreba s 8:7 ,  VK Garestina iz Varaždina 13:5 i neriješenim rezultatom protiv VK Medveščak iz Zagreba 11:11.
dodjela
      U polufinalu  su igrali protiv ekipe VK Lošinj iz Malog Lošinja koji su bili drugi u skupini A. VK Marsonia je pobijedio s 13:5 te se plasirao u finale.
   U nedjelju 15. listopada igralo se finale, gdje su izgubili od Mladosti iz Zagreba rezultatom 10:6 ( 1:0 , 3:1 , 3:0 , 3:5).
dodjela 3
Ovo je odličan rezultata za naše “Marsovce ”  koji su u tri dana odigrali 5 utakmica.
 
 Pehar za drugo mjesto primio je kapetan Filip Kolesarić, a srebrene medalje osvojili su: Nino Grabovac, Patrik Mrkalj, Teo Sekulić, Alan Aladrović, Leo Ivezić, Benjamin Bullesbach, Dino Šokić, Noah Klem, Štefan Dankić, David Milutinović, Luka Vrbljančević, Gabriel Čorak, Marin Bošnjak, Luka Tolić, Karlo Šimić i trener Zdravko Aladrović.
veselje nakon osvajanja

Ukupni poredak ” Purger 2017″ :
1. HAVK Mladost
2. VK Marsonia
3. VK ZPK
4. VK Lošinj
5. VK Medveščak
6. VK Zagreb
7. VK Garestin
8. VK Siscia
Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.