/Mladi plivači Marsonije pod vodstvom Ivana Bilića sudjelovali na Lima kupu NA PLIVALIŠTU U BOROVU NASELJU SE OKUPILO 330 PLIVAČA IZ ČETIRI DRŽAVE
30957213_1431333936973161_1513302521_o

Mladi plivači Marsonije pod vodstvom Ivana Bilića sudjelovali na Lima kupu NA PLIVALIŠTU U BOROVU NASELJU SE OKUPILO 330 PLIVAČA IZ ČETIRI DRŽAVE

Dana 28. travnja na plivalištu Vukovar u Borovom naselju održano  je međunarodno natjecanje  17. Lima kup u organizaciji Plivačkog kluba Osijek Žito. Na natjecanju je sudjelovalo  330 plivačica i plivača iz četiri države – Slovenije,Srbije,Bosne i Hercegovine i Hrvatske.

Boje PK Marsonije su branili Alka Lulić, Lucija Knežević, Ivana Grubišić, Ana Babić, Lucija Datković ,Helena Kravat, Bruno Hrgović, Borna Vidmar,Bruno Čičić, Željko Blažić, Bono Peić  , Matija Potoč  , Marko Balaško   i  Antonio Olujević.

Pjesme i smijeha nije nedostajalo na putu do Vukovara .Plivačice i plivači su ostvarili dobre rezultate , popravili svoja vremena u vrlo jakoj konkurenciji. Plivačice i plivače je pratio trener Ivan Bilić. Svako natjecanje je novi izazov i svaki  rezultat bio dobar ili malo manje dobar je poticaj za daljnji napredak i rad.

 

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.