/Mladi Marsovci na kampu u Dubrovniku ODLIČNA SURADNJA DVAJU VATERPOLO KLUBOVA NASTAVLJA SE OVOM AKTIVNOŠĆU
vaterpolo marsonia vkma

Mladi Marsovci na kampu u Dubrovniku ODLIČNA SURADNJA DVAJU VATERPOLO KLUBOVA NASTAVLJA SE OVOM AKTIVNOŠĆU

Odlična suradnja između  Vaterpolskog kluba Marsonia iz Slavonskog Broda i Vaterpolskog kluba Jug CO iz Dubrovnika nastavlja se od 04. do 09. veljače kada će 25 mladih vaterpolista Marsonije zajedno s tri trenera biti gosti u Dubrovniku. Jedan od najboljih svjetskih vaterpolskih klubova organizira kamp za djecu iz Slavonskog Broda koji su većinom 2005, 2006 i 2007 godište. Mladi ” Marsovci ” će u tih pet dana imati dva puta dnevno treninge zajedno sa svojim vršnjacima iz Juga, a treninge će zajedno provoditi treneri iz oba kluba. Osim treninga, mladi brođani upoznati će neke od najboljih svjetskih vaterpolista, a imati će i seminare o vaterpolu. U srijedu, 07.veljače igra se utakmica Lige prvaka između VK Jug i Olimpiacos iz Atene kojoj će kao gosti prisustvovati mladi brodski vaterpolisti, a poslije je organizirana i šetnja po Stradunu.

Kamp je organiziran zahvaljujući jednom od najboljih svjetskih vaterpolskih trenera Vjekoslavu Kobešćaku koji je i koordinator ovoga kampa kao i treneru Đaniju Pecotiću koji je 2015. godine bio prvak Hrvatske s kategorijom nade, a danas desna ruka treneru Kobešćaku s prvom momčadi Juga.

Marsovce će voditi trener Zdravko Aladrović i mladi trener Noa Soldo te tajnik kluba Dragan Klem, a na put u nedjelju ujutro idu:

  1. Lovro Blagić
  2. Benjamin Bullesbach
  3. Gabriel Čorak
  4. Alan Aladrović
  5. Leo Čičak
  6. Marino Čičak
  7. Branimir Dokuzović
  8. Mihael Glavaš
  9. Leo Ivezić
  10. Noel Grgurić
  11. Lovro Katušić
  12. Jan Klem
  13. Luka Knežević
  14. Niko Kristijan
  15. Karlo Levak
  16. Josip Levak
  17. Gabrijel Maras
  18. Noa Milić
  19. David Milutinović
  20. Adrian Pranjić
  21. Karlo Šimić
  22. Dino Šokić
  23. Luka Tolić
  24. Ivan Ćorluka
  25. Luka Zeba

Foto pvk-marsonia.hr

Podijeli
  •  
  •  
  •