/Mladen Bartolović poveo Bedem u pripreme za 3. HNL BEDEM JE BARTOLOVIĆEV PRVI SENIORSKI TRENERSKI POSAO
bedem 2

Mladen Bartolović poveo Bedem u pripreme za 3. HNL BEDEM JE BARTOLOVIĆEV PRVI SENIORSKI TRENERSKI POSAO

Prvaci Međužupanijske nogometne lige Slavonije i Baranje okupili su se na početku priprema za nastup u 3. HNL Istok, a umjesto trenera s kojim su došli do titule na prozivci ih je dočekao Mladen Bartolović.

Radoznalih 50-tak gledatelja nazočilo je prvom treningu novog trenera trećeligaša NK Bedem Ivankovo koji je obavio Mladen Bartolović došavši iz Cibalijinog omladinskog pogona. Nakon što su predsjednik kluba Davor Majstorović, tajnik Krešimir Sambol i sportski direktor Jure Jurić pozdravili igrače, Bartolović je sa svojim pomoćnikom Franjom Šafran potom igrače izveo na pomoćni teren i obavio prvi trening, na koji se odazvalo 23 igrača. Među njima su se našla i sedmorica novopridošlih: Tomislav Malenica iz BSK Bijelo Brdo, Ivan Bukna iz HNK Vinkovci, Antun Vuksanović iz Šokadije Stari Mikanovci, Duje Mrdeša iz HNK Rijeka, Igor Babić iz Cibalije, a Nikola Krešić i Matej Šeremet priključeni su iz vlastitih juniora. S prozivke su opravdano izostali Raić-Sudar, Validžić, Pervan i Marko Sambol.

bedem

Naravno tu su bili i prošlosezonski igrači koji su osvojili titula prvaka MŽNL Marijanović, Matijević, Perković, Lučić, Božić, Smolčić, Borko, Žgela, Tustonjić, Pavlović, Kuternik, Šušnjar, Ujvari, Meštrović, Koledić i Luka Sambol. Nismo primjetili Cerovskog koji navodno ide u Graničar iz Županje, Kockarevića koji navodno prelazi u Mladost Vođinci te Jelinića za kojeg se ne zna gdje ide.

– Došao sam u jedan stabilan klub o kojem sam čuo sve najbolje. I sam sam nekoliko puta u prošloj sezoni gledao i vidio da je riječ o jednoj dobroj ekipi, koja uz ovih nekoliko prinova sasvim sigurno može odgovoriti mojim zahtjevima. Ono što ja želim je da mi igramo prepoznatljiv nogomet, da igramo lijepo i smisleno. Ako dođemo do toga siguran sam da će nas i rezultat pratiti. Nekakav rezultatski imperativ nemamo, želja je bit konkurentan u višem rangu i uvjeren sam da to možemo bez većih problema i ostvariti. Dobro ćemo se pripremiti krpu ovih 5 tjedana, bit će i dosta utakmica na kojima će svi imati priliku pokazati se i dokazati te izboriti mjesto u početnih 11 na prvenstvenoj premijeri – rekao je Bartolović za Sportalo.

Bedem će nastupati na turniru “Mihin-Bartulović” 23 i 24 srpnja o.g.koji organizira domaći Dilj Vinkovci a još sudjeluju Šokadija Babina Greda,Tomislav Cerna i naravno Bedem. 30./31. srpnja Bedem će nastupiti i na turniru “Drago Špoljarić” u Novim Mikanovcima gdje će nastupiti domaća Sloga, Mladost Vođinci, Polet Semeljci i naravno Bedem. 15. kolovoza Ivankovčani igraju 1. kolo KUP-a NS Vinkovci  protiv HNK Vinkovci na svom stadionu.

Podijeli
  •  
  •  
  •