/Mlade osječke odbojkašice sjajne na turniru u Novom Sadu OSMO IZDANJE NOVOGODIŠNJEG FESTIVALA ODBOJKE
IMG_6731

Mlade osječke odbojkašice sjajne na turniru u Novom Sadu OSMO IZDANJE NOVOGODIŠNJEG FESTIVALA ODBOJKE

U Novom Sad od 4. do 6. siječnja održan je 8. međunarodni Novogodišnji festival odbojke u 6 kategorija, i to: pionirke, kadetkinje, pinoiri i pionirke A, kadeti i kadetkinje A. Na turniru je nastupalo 66 ekipa iz 4 države.

Osječka kadetska ekipa nastupala je u konkurenciji kadetkinja A 2001. godište. U skupini sa OK AC Batajnica, ŽOK Klek, OK NS Vollej Team, OK Dunav Volley, Blok Aut, zauzeli su 3. mjesto, uz 2 poraza i 3 pobjede. U četvrtfinalu su djevojke pobijedile ekipu OK Inđija iz Rume sa rezultatom 2:1 te se tako plasirali u polufinale i borbu za medalju. O veličini rezultata dovoljno govori da su se u polufinalu našle 4 ekipe iz osječke skupine.

U borbi za finale od Osijea je bio bolji kasniji pobjednik turnira, ekipa OK AS Batajnica sa 2:0. Utakmicu za brončano odličje odigrale su Osječanke opušteno i veselo, te s uvjerljivih 2:0 pobijedile ekipu OK NS Volley Team – Star iz Novog Sad.

Za ŽOK Osijek nastupale su: Iva Vuica, Lana Nikolić, Lucija Lizatović, Nora Đurić, Karla Vuica, Nika Bilić, Mia Kainz, Ivana Lovrić, Ira Merkaš, Anamarija Kurtović i Matea Tomas.

Stručni stožer: trener Miroslav Đekić, pomoćni treneri Vanja Jakšetić i Alen Veselić, fizioterapeut: Antonio Anić.

Podijeli
  •  
  •  
  •