/Mirko Filipović opasno zaprijetio sljedećem protivniku SLJEDEĆA MIRKOVA BORBA U SVIBNJU
cro cop

Mirko Filipović opasno zaprijetio sljedećem protivniku SLJEDEĆA MIRKOVA BORBA U SVIBNJU

Mirko Cro Cop Filipović je reagirao na izjave Roya Nelsona koji je hrvatskog borca optužio za korištenje steroida uoči njihovog revanša dogovorenog za 25. svibanj na Bellator 200 priredbi u Londonu. Ovakva komunikacija nije svojstvena našem najvećem borcu, no očito je Nelsonova provokacija za sada upalila, ali ne sumnjamo da će ga skupo stajati kada uđe Mirku u ring.

“Mislim kako je Cro Cop definitivno napredovao posljednjih godina, no mislim da se vratio na posebne suplemente, bolje suplemente od uobičajenih”, izjavio je Nelson i razljutio Filipovića.

Cro Cop je putem Facebooka u poruci na engleskom jeziku Nelsona obavijestio da će ga Bellator povodom borbe više puta testirati na nedozvoljena sredstva, ali mu je u svom humorističnom stilu ponudio i profesionalni savjet.

“Dragi Nelsone, ne moraš se brinuti koristim li ja neke ‘posebene suplemente’ kao što si me optužio. Ja koristim dva teška i krvava treninga dnevno, pet puta tjedno. I poput svih ostalih, bit ću testiran tokom priprema kao i prije i nakon borbe. Stoga možeš biti miran i smisli neki drugi izgovor kojeg ćeš imati nakon što prebijem tvoje debelo bezobrazno dupe. Imaš dovoljno vremena do 25. svibnja. I molim te učini mi uslugu i obrij tu odvratnu bradu. Nalikuj profesionalnom borcu i pokaži poštovanje protivniku. Sretno!

screenshot-fightsite.hr-2018.03.12-01-12-51

Podijeli
  •  
  •  
  •