/Miočić: “Ngannou je još samo jedan u nizu” DVA SU TJEDNA DO VELIKOG OKRŠAJA
mirko miočić

Miočić: “Ngannou je još samo jedan u nizu” DVA SU TJEDNA DO VELIKOG OKRŠAJA

Još su samo dva tjedna ostala do velikog borilačkog spektakla kojeg s nestrpljenjem iščekuju svi ljubitelji slobodne borbe širom svijeta. Naš Mirko Miočić brani pojas najboljeg borca u teškoj kategoriji protiv definitivno do sada najopasnijeg protivnika, barem sudeći po njegovim dosadašnjim nastupima ali i samom fizičkom izgledu.

“On je čvrst, velik, snažan i udara jako, ali on je još samo jedan lik. I to je to” – kratko je za FloCombat rekao Stipe ono što je očito i čime se pretjerano ne zamara jer ipak je i iza njega također impresivan niz od pet pobjeda prekidom, ali taj niz kao da često ostaje u sjeni onog ‘Predatorovog’.

Francis Ngannou je zaista ogroman, snažan i zastrašujuć borac koji je planetarno postao populanar nakon što je brutalno nokautirao Alistara Overeema što ga je i dovelu u ulogu prvog izazivača Miočiću. Ako, odnosno kada Mirko obrani naslov postati će najuspješniji borac u povijesti UFC-a..

“Govorite mi da Mark Hunt ne udara toliko jako? Ili, recimo, Roy Nelson? Ili Junior dos Santos? Ma dajte… On udara jako i definitivno je loše ako vas pogodi čisto, ali ja ću držati glavu u pokretu i pobrinut ću se da sve odradim kako treba.” – zaključio je Miočić.

https://www.youtube.com/watch?v=H2hM3sSSorw

Podijeli
  •  
  •  
  •