/Mini pripreme U-17 reprezentacije u Zagrebu VUKOVARKE ĆE TESTIRATI MLADE REPREZENTATIVKE
13131V

Mini pripreme U-17 reprezentacije u Zagrebu VUKOVARKE ĆE TESTIRATI MLADE REPREZENTATIVKE

Sinoć u Domu odbojke na Savi Hrvatska U17 reprezentacija održala je prvi trening u sklopu mini priprema u Zagrebu. Hrvatski odbojkaški savez donio je odluku da će se jedanput mjesečno na mini pripremama okupljati U17 ženska reprezentacija, da bi se što bolje pripremila za MEVZU i ono najvažnije što ih čeka 2020. godine Europsko prvenstvo, kojem su Hrvatska i Bosna i Hercegovina domaćini.

„Jako sam zadovoljan što smo se opet okupili, nakon što smo krajem kolovoza imali 10 zajedničkih treninga kroz koje smo polako počeli stvarati sustav igre, koji želimo razviti u sljedećih dvije godine rada do našeg krajnjeg cilj, a to je EP kojem smo domaćini. Velika zahvala savezu, koji nam omogućava da se svaki mjesec okupljamo po 3-5 dana. Mislim da takvim načinom okupljanja zadržavamo neki kontinuitet u radu i puno brže i lakše nastavljamo tamo gdje završimo u prethodnim okupljanjima. Moram se zahvaliti svim klubovima, koji dozvole svojim igračicama da za vrijeme aktivnog dijela sezone dođu u reprezentaciju, iako sigurno nije lako s obzirom da su velika većina njih vrlo važne igračice u svojim ekipama.“ – rekao je izbornik U17 reprezentacije Saša Ivanišević.

Ove subote naše djevojke odigrati će i turnir u Novom Zagrebu, na kojem će osim U17 reprezentacije nastupiti OK Olimpik, OK Kaštela Cemex i ŽOK Enna Vukovar.

Uz izbornika Sašu Ivaniševića, njegovih pomoćnika Ivane Džamarije i Gorana Zeca, kondicijskog trenera Emila Baltića i fizioterapeuta Karla Štimca na pripremama u Zagrebu nalaze se Ema Šeremet, Tea Vranković, Mirta Freund, Andrea Koraca, Natalia Tomić, Ana Ištuk, Zorana Brčić, Karla Antunović, Mia Bilušić, Lea Ucović, Andrea Mihaljević, Petra Kovač, Maša Gašparović i Mia Kainz.

Podijeli
  •  
  •  
  •