/Mile Pavelić se izjednačio s Rotimom na vrhu GLASOVE IZ LIPIKA PODJELILI KUŽILEK I PODUNAVAC
kaptol požega0048

Mile Pavelić se izjednačio s Rotimom na vrhu GLASOVE IZ LIPIKA PODJELILI KUŽILEK I PODUNAVAC

Lipik je najbolji dokaz kako samo jedna loša utakmica može preokrenuti čitavu sezonu. U sam smiraj jesenske polusezone na domaćem su terenu doživjeli neočekivan poraz od Mladosti i tu  je za njih sve krenulo naopako. Iako su i u proljeće ušli s visokim ambicijama ždrijeb im je namjenio gostovanje kod prvaka Kaptola i tu su ambicije okončane. Upravo ovaj izbor najbolje pokazuje koliko im je taj poraz u Kaptolu teško pao..

Svoje glasove u izboru za najboljeg igrača 1. ŽNL u protekloj sezoni dali su trener Tomislav Kužilek i kapetan Ivor Podunavac, a od 12 bodova 7 je otišlo put Kaptola.

Kužilek:

  1. Mile Pavelić – 3 boda
  2. Tomislav Žuljević – 2 boda
  3. Ninoslav Parmaković – 1 bod

Podunavac:

  1. Mile Pavelić – 3 boda
  2. Luka Rotim – 2 boda
  3. Tomislav Žuljević – 1 bod

– Nakon što su jesen završili na čini mi se 8. mjestu, ono što su napravili u proljeće je stvarno impresivno od Kaptola. Mislim da nema nikakve dvojbe u izboru  za najboljeg trenera lige, to je po meni apsolutno Krešo Poleti – jasan je izbor Kužileka kada je riječ o najboljem treneru protekle sezone pa je sada već potpuno jasno da nagradu za najboljeg trenera uzima prvak koji ima svih 8 glasova do sada.

Kužilek je složio i svoju najbolju jedanaestoricu lige koja izgleda ovako:

lipik 1

Pavelić 20

Rotim 20

M. Majetić 11

Sadilek 8

Žuljević 8

Darmopil 7

Parmaković 6

Nemec 5

Golić 4

Oršić 3

Lujić 2

J. Banožić 1

Kljajić 1

U suradnji s tvrtkama Pismoreklam i Laurea osigurali smo prigodne nagrade najboljem igraču lige, najboljem treneru i najboljem strijelcu.

Podijeli
  •  
  •  
  •