/Mile Pavelić postao prvi Rotimov pratitelj GLASOVE KUTJEVA RASPOREDILI SU IVAN I ANTE BUDIMIR
kaptol požega0042

Mile Pavelić postao prvi Rotimov pratitelj GLASOVE KUTJEVA RASPOREDILI SU IVAN I ANTE BUDIMIR

Nakon dugih godina pokušavanja i želja za regionalnim rangom natjecanja Kutjevo je konačno uspjelo. Pod trenerskom palicom Ivana Budimira Kutjevo je velik dio sezone odradilo sjajno, tek su u Kaptolu zakazali, a poraženi su i u Kuzmici, pa su se na kraju zadovoljili drugim mjestom koje je zahvaljujući lijepoj gesti Kaptola bilo dovoljno za kvalifikacije u kojima su konačno uspjeli i plasirali se u MŽNL Slavonije i Baranje.

U našem izboru za najboljeg igrača lige svoje glasove su dali trener Ivan Budimir i kapetan Ante Budimir. Luka Rotim se očito “zamjerio” Kutjevčanima svojom sjajnom partijom protiv njih pa je ostao bez glasova što je najbolje došlo iskusnom napadaču Kaptola Mili Paveliću koji je sada prvi na sasvim dostižnih 5 glasova zaostatka nakon glasanja predstavnika 5 klubova.

Ivan Budimir:

  1. Tomislav Oršić – 3 boda
  2. Mile Pavelić – 2 boda
  3. Ninoslav Parmaković – 1 bod

Ante Budimir:

  1. Ninoslav Parmaković – 3 boda
  2. Mile Pavelić – 2 boda
  3. Jurica Kljajić – 1 bod

Trener Kutjeva svoj glas za najboljeg trenera lige dao je Krešimiru Poletiju koji je za sada jednoglasan izbor svih kolega. Budimir stariji sastavio je i svojih najboljih 11 a oni izgledaju ovako:

KUTJEVO 5

 

U ovom izboru trojac Darmopil, Rotim i Marin Majetić je za sada u svim izborima, Zanetti se već sada nameće kao najbolji vratar lige iako je još dosta glasova do kraja..

Trenutni poredak izbora za najboljeg igrača lige nakon odrađenih 5 klubova:

Rotim 14

Pavelić 9

M. Majetić 8

Darmopil 5

Sadilek 5

Nemec 5

Žuljević  4

Parmaković 4

Oršić 3

Golić 1

J. Banožić 1

Kljajić 1

U suradnji s tvrtkama Pismoreklam i Laurea osigurali smo prigodne nagrade najboljem igraču lige, najboljem treneru i najboljem strijelcu.

Podijeli
  •  
  •  
  •