/Meter i Spasić dobili glasove iz Jelisavca GLASALI MARKO ŽIGIĆ I GORAN POTOLOVEC
vihor

Meter i Spasić dobili glasove iz Jelisavca GLASALI MARKO ŽIGIĆ I GORAN POTOLOVEC

Nogometaši Vihora odradili su vrlo dobru jesensku polusezonu, na samo 6 bodova su od Zrinskog i uz najavljeno snaženje momčadi u proljeće bi mogli još i više od aktualnog 6. mjesta. Uz povratak ozljeđenih, sasvim sigurno će i trener Žigić moći momčad postaviti upravo onako kako to on želi pa bi Vihor mogao postati prava bura ovog proljeća.

– Ja nisam čitavu sezonu na klupi Vihora pa možda ne mogu dati pravi sud o svima, ali svakako teško da bi netko nadmašio dojam koji je na mene ostavio Mario Meter u zadnjem kolu. Tako da svakako moj glas ide za njega, riječ je o odličnom, iskusnom igraču koji ima svoje ime i prezime u ovoj ligi – mišljenje je Marka Žigića, trenera Vihora.

Dao bih glas Danijelu Spasiću iz Vuteksa. Dečko je ubojica u ovoj ligi, čak mislim da bi svakako imao što reći i u višim ligama. Već je godinama među najboljim strijlecma, jesenas i najbolji tako da mislim da je zaslužio ovu nagradu. Svakako je najbolji napadač lige uz našeg Pavlovića, a uz to je riječ o super dečku, pravom kapetanu svoje momčadi – kazao je kapetan Vihora Goran Potolovec.

Ovim glasom Mario Meter se izjednačio sa svojim suigračem Pintarićem na vrhu, a u igru se uključio i jesenski kralj strijelaca iz Vuteksa.

  1. Mario Meter i Denis Pintarić   3
  2. Danijel Spasić i Slavko Barat   1
Podijeli
  •  
  •  
  •