/Meteor iz Slakovaca odustao od natjecanja u 2.ŽNL NS Vinkovci NEDOVOLJAN BROJ IGRAČA JE RAZLOG ODUSTAJANJA
meteor slakovci fb

Meteor iz Slakovaca odustao od natjecanja u 2.ŽNL NS Vinkovci NEDOVOLJAN BROJ IGRAČA JE RAZLOG ODUSTAJANJA

Meteor iz Slakovaca više se ne natječe u 2.ŽNL NS Vinkovci, a razlog odustajanja je nedovoljan broj igrača ovoga kluba. Temeljem članka 61. PNN-a Meteor će biti izbrisan iz natjecanja, a sve utakmice koje je u jesenskom dijelu natjecanja klub odigrao ostat će registrirane postojećim rezultatima.

Sve utakmice proljetnog dijela natjecanja neće se registrirati po službenoj dužnosti s 3:0 u korist protivnika te će svi klubovi koji su trebali po rasporedu igrati s Meteorom biti slobodni toga vikenda. Šteta je što pišemo o ovakvim stvarima no to je realnost amaterskog sporta u malim sredinama koje zbog prevelikog odljeva igrača i premalog interesa mladeži dolaze pred zid i najčešće je ovo jedini logičan izbor.

Voljeli bi reći da ovakvih slučajeva neće biti no prema nama dostupnim informacija sigurno će biti još klubova koji ne mogu izdržati do ljeta. Reorganizacija natjecanja također pogoduje ovakvim slučajevima jer će ove sezone i članovi 2.ŽNL moći odustati od natjecanja bez velikih stresova pa prema mogućnosti krenuti od najnižeg stupnja svojih županijskih natjecanja koji će u većini nositi prefiks 2.ŽNL.

Foto FB Meteor

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.