/Meštrović o rehabilitaciji Pere Bočkaja PERO BOMBADERO SE VRAĆA NA SKENDEROV ZAHTJEV
petar bočkaj

Meštrović o rehabilitaciji Pere Bočkaja PERO BOMBADERO SE VRAĆA NA SKENDEROV ZAHTJEV

Izjava predsjednika Ivana Meštrovića o najnovijim događanjima vezanim uz Petra Bočkaja. Podsjetimo, Bočkaj je nakon “slučaja benzinska” ekspresno udaljen iz momčadi, a jučer je po prvi put obukao dres i upisao prvi nastup za drugu momčad kojeg je okrunio vodećim pogotkom. 

“Nije prvi puta da svoj osobni stav predpostavljam interesima Kluba, ako su klupski interesi argumentirani od strane mojih suradnika. Novi trener, Dino Skender, je u razgovorima uoči svoga dolaska tražio neisključivost po pitanju Bočkajevog statusa. Prevedeno: tražio je da igrač bude u natjecateljskoj formi da, ako bude potrebe, može računati na njega u slučaju da nam pozicija na ljestvici u finišu prvenstva uključi sve alarme. 

Budući da je to bio, uz napomenu da želi afirmirati nekoliko novih igrača iz Škole nogometa kroz prvi sastav do kraja sezone, jedini zahtjev Dine Skendera; ja sam mu udovoljio. To je sada rezultiralo nastupima Bočkaja za Osijek B. 

Što će to donijeti u budućnosti, ovisi samo o Bočkaju i Skenderu. Meni je život do sada pokazao da se ciklički ponavljaju dva koraka unaprijed i jedan unatrag. Nemam nikakav problem promijeniti svoju odluku, ali zadržati svoje mišljenje, ukoliko se radi o višem interesu. 

U mom djelovanju u NK Osijek boljitak Kluba je viši interes od moga stava po određenim pitanjima, a dokaz tome je i svojevrsna rehabilitacija Petra Bočkaja, kao isključivi  rezultat nogometnog autoriteta novog trenera Dine Skendera. 

Svima, pa tako i Bočkaju, Skenderu i meni, cilj treba biti isti: što uspješniji NK Osijek. U ovom slučaju to ostvarujemo svaki na svoj način: Skender zalaganjem i kreditiranjem Bočkaja, Bočkaj svojim doprinosom na terenu, a ja svojom neisključivošću kada je argument općeg interesa suočen s mojim, ako baš hoćete najgrublje – i egom. 

Ovime bih zaključio tu temu, uz želju za “happy end-om” svim akterima ove priče.”

Podijeli
  •  
  •  
  •