/Medveščak bolji od Plamena, danas uzvrat u Požegi PLAMENE BEZ MARTINE LOVRIĆ I KRISTINE SOLDO
IMG_2893

Medveščak bolji od Plamena, danas uzvrat u Požegi PLAMENE BEZ MARTINE LOVRIĆ I KRISTINE SOLDO

Košarkašice Plamena jučer su poražene na zagrebačkoj Pešćenici od aktualnih državnih prvakinja u prvenstvenom dvoboju, a već danas će iste ekipe odigrati uzvrat, ovoga puta u Požegi gdje će odigrati susret četvrtfinala Kupa Ružice Meglaj Rimac.

Medveščak – Plamen Požega 73:47 (22:5, 15:16, 21:8, 15:18)

  • Medveščak: Arežina 3, Nimac 8, Tadić 6, Borović 11, Krajinović 2, Todorić 6, Uzelac 13, Tepeš 2, Radoš 14, Kolovrat 2, Bura 3, Leovac 3. Trener: Braslav Turić
  • Plamen Požega: M. Lovrić -, P. Lovrić 10, Šegota 6, Bašić 4, Devčić 0, Hrmić 9, K. Soldo -, Hrmić 12, Pandža Brnić  0, Berger 0, Halimic 6. Trener: Vladimir Englman

Nakon što su u prvoj četvrtini odlučile pitanje pobjednika košarkašice Medveščaka su malo digle nogu s gasa i poraz Plamenih je na kraju sasvim podnošljiv. Posebno se to može zaključiti ako se uzme u obzir izostanak dvije najiskusnije i najbolje košarkašice Plamena Martine Lovrić i Kristine Soldo koje ovoga vikenda odmaraju zbog ozljeda. Ovom prilikom ulogu “glavnih” sestara u ekipi preuzele su Lea i Lana Hrmić koje su ubacile 12 odnosno 8 poena, dok je Petra Lovrić zabila 10 koševa. Braslav Turić je pružio podjednaku minutažu svim svojim igračicama što je rezultiralo time da je najefikasnija Raoš stala na 14 ubačaja.

Danas će ponovno iste ekipe na parket, ovoga puta u SD Tomislav Pirc u Požegi u 19,00 sati, a s obzirom da ponovno nema Martine i Kristine gošće iz Zagreba i dalje su ogroman favorit, bile bi to i da su Požežnke kompletne, a ovako je to dodatno potencirano.

Podijeli
  •  
  •  
  •