/Matjaž Brumen više nije član Nexea JOŠ NIJE POZNATA NOVA DESTINACIJA NEKADAŠNJEG SLOVENSKOG REPREZENTATIVCA
nexe

Matjaž Brumen više nije član Nexea JOŠ NIJE POZNATA NOVA DESTINACIJA NEKADAŠNJEG SLOVENSKOG REPREZENTATIVCA

Na žalost moramo se ove sezone oprostiti od nekih igrača. Netko mora biti prvi pa ćemo krenuti od najstarijeg. Matjaž Brumen je došao u pomoć nakon odlaska Ivana Sršena u PICK Szeged. Došao je u zadnji čas da nam pomogne ovu polu sezonu. Matjaž je tridesetpetogodišnji bivši Slovenski reprezentativac s više od 130 nastupa za reprezentaciju.

U svojoj bogatoj karijeri igrao je za Prule 67, Koper, Celje, Gorenje, Vardar. Ne znamo gdje će nastaviti karijeru, a možda se posveti i svojoj divnoj obitelji. Sigurno da će nam nedostajati što na terenu što van terena. Odigrao je ovu sezonu trudeći se i surađujući s dečkima iz kluba poput braće. Hvala mu na svemu što je uložio u našički klub – golove, snagu, ljubav, borbu, iskustvo te iznad svega prijateljstvo.

Izvor rknexe.hr Autor Vjekoslav Mahovlić

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.