/Mateja Andrlić: “Drago mi je da napokon imamo konkurenciju” GOL SVAKU 21 MINUTU
IMG_6764

Mateja Andrlić: “Drago mi je da napokon imamo konkurenciju” GOL SVAKU 21 MINUTU

Proteklog vikenda Mateja Andrlić vratila se na vrh ljestvice strijelaca ženskog prvoligaškog natjecanja na kojem se konstantno izmjenjuje sa suigračicom Lorenom Balić. U do sada odigranih 5 utakmica Mateja je suparničke mreže pogađala 21 put što će reći okruglo svaku 21. minutu! Ako tomu dodamo da je bila suzdržana u pobjedi nad drugom slavonskom ekipom Viktorijom gdje se nije upisala među strijelca, taj prosjek je još nevjerojatniji..

Prošlo kolo Mateja je bila u punom pogonu, čak je 7 puta protivničku vratarku slala po loptu u mrežu..

Utakmicu smo kao i prijašnjih puta željeli riješiti odmah na početku što nam je i pošlo za rukom ranim pogotkom. Ovaj put nismo imali “praznog hoda” dvadesetak minuta kao inače nego smo uspjeli zabiti do kraja poluvremena još šest golova. Drugo poluvrijeme smo samo nastavili tim tempom. Htjela bih čestitati suigračicama na pobijedi i na motiviranosti do zadnjeg sučevog zvižduka, ali i zahvaliti im na ovim mojim golovima jer bez njih ih sigurno ne bi bilo– rekla je samozatajna Mateja.

O svom nevjerojatnom napadačkom učinku ne voli pričati, za nju je uvijek kolektiv zaslužan za pobjede i sjajne rezultate. Kolektiv naravno ima cilj i želju ponovno obraniti naslov prvakinja države, po 12 put u nizu, no ovoga puta pojavio se nešto ozbiljniji konkurent, ŽNK Split se pojačao s nekoliko kvalitetnih pojačanja. Konkurencije među strijelcima Osječanke nemaju, tu titula najbolje sigurno ide na Mačkamamu, ili Mateji iliLoreni.

Kod nas je lako biti najbolji strijelac jer imamo ekipu koja uvijek “izbaci” pojedinca. Drago nam je što napokon u ligi imamo ekipu koja nam želi parirati, ali ćemo im pristupiti isto kao i prema ostalim ekipama jer tretiramo sve na isti način. I ovu sezonu kao i prijašnje želimo završiti bez ijednog izgubljenog boda – samouvjereno priča sjajna Mateja kada je riječ o ekipi!

Ono što je osim titule i osvajanja Kupa Osječankama cilj su sezone beu izgubljenog boda, pa čak i bez primljenog pogotka.. za sada sve ide savršeno, vjerujemo da će se tako nastaviti i u sljedeća dva kola kada su protivnice Trnava i Neretva, a onda slijedi pravi ispit, gostovanje kod Splita i vjerujemo potvrda da je kvaliteta i dalje na strani Osijeka!

Podijeli
  •  
  •  
  •