/Marko Žigić novi je trener NAŠK-a NAŠIČANI IMAJU VISOKE AMBICIJE
FB_IMG_1530282780337

Marko Žigić novi je trener NAŠK-a NAŠIČANI IMAJU VISOKE AMBICIJE

Nakon što je u protekle dvije godine Našk s klupe vodio iskusni Adam Pastva u novu sezonu našički klub povest će Marko Žigić.

– Nakon dvije godine doista sam osjetio zasićenje i u dogovoru s novim vodstvom kluba više nisam trener. Siguran sam da je Marko pravo rješenje za klub, mlad je, ambiciozan i kvalitetan trener. Ja ću konačno moći bez stresa doći pogledati utakmice – rekao nam je Adam Pastva.

– U Vihoru nismo uspjeli naći zajednički jezik oko ambicija pa smo se razišli, želim im od srca da ostvare sve planove. Novo vodstvo Naška mi je predstavilo jedan svoj projekt koji mi se vrlo brzo svidio i odlučio sam se prihvatiti poziv. Klub sljedeće godine slavi stoti rođendan, nemamo nikakve megalomanske ciljeve nego izgraditi temelje kroz što kvalitetniji rad u školi bogometa, da ona u budućnosti hrani prvu momčad kvalitetnim igračima. Našk mora biti klub u kojem će igrati najbolji igrači iz naše regije i na zom ćemo raditi. Ako će se stvarati tih 5 trećih liga kako se priča to je naš cilj, za to bi trebalo biti dovoljno biti među prvih 5 u MŽNL i moj cilj je to ostvariti u novoj sezoni. Radimo naravno i na pojačanjima za novu sezonu, neka su već dogovorena, vjerujem da će ih biti i još. Ono što me veseli osim samog projekta je da su se već sada uključili neki novi ljudi, pozivam i ovim putem sve ljude s dobrim namjerama da nam se priključe i pomognu svojim radom da ovaj projekt uspije – rekao nam je novi trener Naška Marko Žigić.

Mladi i talentirani trener svoj je nogometni put započeo upravo u mlađim kategorijama Naška, a nakon teških ozljeda oba koljena prekinuo je igračku te započeo trenersku karijeru. Osim nogometne Uefa A licence Marko je i diplomirani kineziolog, dakle kompletno posvećen sportu i nogometu. Prvi trenerski uspjeh ostvario je na prvom poslu u NK Motičina, zatim je s Feškom u dvije sezone odradio sjajan posao u 1. ŽNL, a u protekloj je sezoni odradio fantastičan posao u Jelisavcu. Nema sumnje da su u Našicama napravili odličan izbor.

Što se tiče igračkog kadra onaj prošlosezonski ostao je na okupu, a čeka se samo službena potvrda nekoliko vrlo zvučnih dolazaka u našičku svlačionicu.

Podijeli
  •  
  •  
  •