/Dragan Sremac, Marko Stepić i Ivan Vlaović krenuli u lov na Gačića i Gavranića STJEPAN RENIĆ U VODSTVU ZA NAJTRENERA - PRIBROJILI SMO GLASOVE IZ CERNIKA I NOVE KAPELE
vlaović kutija šibica yt

Dragan Sremac, Marko Stepić i Ivan Vlaović krenuli u lov na Gačića i Gavranića STJEPAN RENIĆ U VODSTVU ZA NAJTRENERA - PRIBROJILI SMO GLASOVE IZ CERNIKA I NOVE KAPELE

Svoje su glasove dali i predstavnici Mladosti iz Cernika te Slavonca iz Nove Kapele nakon čega se stvorila prilična gužva na vrhu ljestvice. Po dvije šestice su dobili Ivan Vlaović i Marko Stepić čime su i ovi igrači istaknuli kandidaturu za naslov najboljeg igrača Prve ŽNL BPŽ, a Stepić i kandidaturu za obranu jesenskog naslova. S novih 5 glasova prišuljao se vrhu i rasni strijelac Dragan Sremac.

Ispred Mladosti je glasovao neumorni trener Tomislav Vlaović kojega nažalost više nećemo moći direktno pratiti putem izjava nakon utakmica jer se novoosnovani cernički klub HNK Mladost nakon ulaska iz 3. natječe u 2.ŽNL no ne sumnjamo da bi uskoro ponovo mogli zvati Tomislava koji osim Mladosti djeluje na brojnim nogometnim poljima pa je inicirao i reaktivaciju kluba iz Adžamovaca. O futsalu i malonogometnim turnirima i ligama ne treba trošiti riječi. Uz njega je glasovao kapetan Bruno Buturac dok su ispred Slavonca glasove dali trener Ivan Trupina i kapetan Ivan Ergović.

Plasman ova dva kluba može biti zadovoljavajući no šteta je što Cerničane nećemo gledati u prvoligaškim izdanjima. Ne tako davno u Cerniku se igrao i trećeligaški nogomet pa možda je ovaj novoosnovani klub upravo ono što je trebalo da uskoro svjedočimo uzletu cerničkog nogometa i povratku na stare staze.

Mladost

Trener Tomislav Vlaović:

 1. Ivan Vlaović 3
 2. Dragan Sremac 2
 3. Kristijan Jakić 1

Glas za trenera: Kruno Bertok

Kapetan Bruno Buturac:

 1. Ivan Vlaović 3
 2. Matej Kurjaković 2
 3. Kristijan Jakić 1

 

Slavonac

Trener Ivan Trupina:

 1. Marko Stepić 3
 2. Tomislav Renka 2
 3. Dragan Sremac 1

Glas za trenera: Stjepan Renić

Kapetan Ivan Ergović:

 1. Marko Stepić 3
 2. Dragan Sremac 2
 3. Krunoslav Dubravac 1

 

Ljestvica nakon šest prvoplasiranih klubova:

 1. Matej Gačić 11
 2. Dragan Sremac 8
 3. Stipo Gavranić 7
 4. Ivan Vlaović 6
 5. MArko Stepić 6
 6. Ivan Putniković 6
 7. Tomislav Renka 6
 8. Matej Kurjaković 5
 9. Ivan Marić 3
 10. Gabrijel Didović 3
 11. Krunoslav Dubravac 3
 12. Krijstijan Jakić 2
 13. Velimir Švarić 2
 14. Vedran Jozić 2
 15. Matej Brkić 2

Treneri:

 1. Stjepan Renić 2
 2. Mario Petrović 1
 3. Kruno Bertok 1
 4. Boris Brica 1
 5. Dinko Rosandić 1

Foto SS YT

Podijeli
 •  
 •  
 •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.