/Mario Teppert zadovoljan igrom svoje momčadi MURSA BOLJA OD RIJEKE
mok mursa 0008

Mario Teppert zadovoljan igrom svoje momčadi MURSA BOLJA OD RIJEKE

Odbojkaši Murse jedna su od najljepših ovosezonskih priča u Slavoniji i Baranji. U sezonu su krenuli u potpuno konfuznom stanju, klub je doslovno bio na rubu gašenja, igrački kadar se rasuo, uprava praktično nije postojala, a onda su se momci pod vodstvom Marija Tepperta posložili, dobro spremili i nanizali fantastične rezultate u sezoni u kojoj nitko od njih nije ništa očekivao, pa ni oni sami nisu mogli imali realnu osnovu za nekakve velike nade.

Onda je krenulo, jedan za drugim dobrim rezultatom i Mursa se ugurala u top 4, među najbolje momčadi u državi, a evo, i u tom društvu je stigla prva pobjeda, vjerujemo ne i posljednja!

– Što se tiče utakmice s Rijekom iskreno ja sam se nadao da možemo do pobjede iako su oni bili favorit. U prvom dijelu sezone smo ih pobjedili, vidio sam da se možemo nositi s njima. U kolu prije smo unatoč porazu odigrali jako dobro u Kaštelama, bio sam vrlo zadovoljan nekim elementima naše igre, baš onima na kojima smo najviše radili. Dečki su to dobro prihvatili i imao sam razloga vjerovati da možemo do pobjede. Sad nakon utakmice sam čak pomalo i nezadovoljan što nismo to još lakše ostvarili, ali dečkima svaka čast. U 4. i 5. setu su pokazali i veliki karakter i volju, mogu im samo čestitati. Naravno, težimo biti bolji iz dana u dan, radit ćemo na nekim stvarima, ovaj dio sezone ćemo iskoristiti da u dvobojima s odličnim protivnicima ispravljamo naše nedostatke – riječi su Marija Tepperta.

Ovaj dio sezone koristi se za  ispravljanje nedostataka, za dizanje forme za ono što slijedi, a to je doigravanje. Četvrtu poziciju iz “regularnog” dijela sezone valja potvrditi plasmanom u polufinale prvenstva čime bi se zaokružila iznenađujuće dobra sezona.

– Tako je, iako se u ovom dijelu sezone ja nadam još ponekom bodu jer mislim da i protiv Kaštela i protiv Rijeke imamo šanse dok je Mladost ipak priča za sebe. Iako su kvalitetom slični protivnici ako mogu birati protivnika za doigravanje ja bih Centrometal. Prvenstveno zbog udaljenosti, putovanja, pripreme utakmice. Ako dobijemo Split to ipak iziskuje puno više napora. S druge strane Centrometal smo ove sezone oba puta pobjedili, pa bih rekao da nam malo više odgovaraju u ovom trenutku iako to nikako ne bi bile lake utakmice. Ako bi taj dvoboj uspješno odradili sezona bi bila zaista fantastična s obzirom na sve što nam se događalo na njenom početku – zaključio je mladi trener osječkih odbojkaša.

Osječki ljubitelji odbojke imaju priliku već u subotu uživati u pravoj odbojkaškoj poslastici, mlada osječka momčad koja doista zaslužuje veliku podršku za sve što je odradila ove sezone dočekuje moćnu zagrebačku Mladost, bez konkurencije najbolju odbojkašku družinu u Hrvatskoj.

Podijeli
  •  
  •  
  •