/Mario Teppert: “Idemo po pobjedu!” MURSAŠI TRAŽE ISPRAVAK DOMAĆEG PORAZA
mok mursa 0004

Mario Teppert: “Idemo po pobjedu!” MURSAŠI TRAŽE ISPRAVAK DOMAĆEG PORAZA

Odbojkaši Murse pomalo su iznenađujuće poraženi u prvom susretu četvrtfinala državnog prvenstva na svom parketu od Centrometa, a danas igraju uzvratni dvoboj u Nedelišću.

– Nismo u tom prvom susretu bili na pravoj razini, na onoj kakvu smo održavali tokom čitave sezone. Centrometal je to iskoristio u onim presudnim trenucima i zasluženo došao do pobjede. Kada su se lomila prva dva seta mi smo imali loše trenutke u završnicama seta i to nam se obilo o glavu. Tokom ovih nekoliko dana smo pokušali poraditi na tom, nadam se da smo uspjeli i da ćemo to pokazati već danas. Kompletni smo, spremni i ja vjerujem da možemo do pobjede koja bi seriju vratila u Osijek – optimističan je trener MOK Murse Mario Teppert.

Neprestano kao papagaji ponavljamo kako je Mursa samim plasmanom u top 4 u “regularnom” dijelu sezone napravila sve što se od njih očekuje. Pa i više od toga s obzirom na sve što se u klubu događalo proteklog ljeta.

– Slažem se s tim, već sad smo zadovoljni sezonom, ali kad već imamo priliku želimo učiniti korak dalje, dat ćemo svoj maksimum, motiva nam ne nedostaje. Ako prođemo čeka nas Mladost, to su utakmice kojima želimo završiti sezonu. U ovom trenutku je jasno da njima ne možemo parirati, ali želimo u to polufinale i tako završiti odličnu sezonu – zaključio je Teppert za Sportalo.

Podijeli
  •  
  •  
  •