/Mario Meter preuzeo nagradu za najboljeg igrača MŽNL SJAJNI NOGOMETAŠ PROMJENIO SREDINU
meter mario

Mario Meter preuzeo nagradu za najboljeg igrača MŽNL SJAJNI NOGOMETAŠ PROMJENIO SREDINU

Prema izboru trenera i kapetana momčadi koje se natječu u Međužupanijskoj ligi Slavonije i Baranje najbolji pojedinci jesenskog dijela natjecanja bili su Mario Meter, Danijel Spasić i Denis Pintarić, a s obzirom da smo  odlučili  birati najboljeg izbor  smo prepustili našim čitateljima koji su se u neizvjesnom glasanju odlučili za Metera. Pred početak proljetne polusezone posjetili smo Marija i uručili mu poklon našeg partnera, firme Unikatni pokloni te malo porazgovarali s ovim sjajnim igračem i čovjekom. Mario je u međuvremenu promjenio sredinu kao i njegov jesenski trener, jedan je u Đakovu drugi u Bijelom Brdu..

Prije svega još jednom hvala na uručenoj nagradi. Lijepa gesta Vašeg portala. Spletom okolnosti promijenio sam sredinu kao i trener Lelas, međutim, po meni, Zrinski je i dalje glavni favorit za naslov prvaka. Početni raspored je najteži dio sezone, i tu će se dosta toga riješiti. Osobno, volio bih da Zrinski osvoji naslov prvaka, ne zato što je to moj klub nego zato što su dečki to zaslužili, a ja ih ovim putem sve pozdravljam i želim im svu sreću u nastavku prvenstva.

Još jedan osvrt na sam izbor, tko bi po tebi mogao na kraju biti  izabran za najboljeg igrača sezone?

Što se tiče izbora, već sam i spomenuo, teško je odabrati najboljeg pojedinca jer svaki igrač ima svoje “nešto” što ga razlikuje od ostalih igrača i koji na svoj način pridonosi njegovoj ekipi da bude bolja. U ovoj ligi ima jako dobrih igrača koji su tu samo spletom nesretnih okolnosti. A ako moram odabrati jednoga, a koji je to svakako i zaslužio neka to bude Spale(Danijel Spasić), inače moj bivši suigrač, s kojim mi je bilo zadovoljstvo igrati.

Kako si se snašao u novoj sredini?

Bijelom Brdu se nisam morao previše adaptirati jer sam ovdje proveo 4 godine prije odlaska u Zrinski, tako da sam se zapravo vratio u klub u kojem sam proveo svoje najbolje godine i koji dobro poznaje mene kao i ja sve u klubu. Ova liga je izuzetno izjednačena, a prvak može biti gotovo svaka ekipa od 1 do 7 mjesta što daje posebnu draž prvenstvu i izuzetno se veselim budućim izazovima i neizvjesnosti koja je ispred mene – zaključio je Mario za Sportalo.

Podijeli
  •  
  •  
  •