/Marin Pavlović najbolji je igrač MŽNL UVJERLJIVA POBJEDA NAJBOLJEG STRIJELCA LIGE
marin pavlović1

Marin Pavlović najbolji je igrač MŽNL UVJERLJIVA POBJEDA NAJBOLJEG STRIJELCA LIGE

Naravno da nam je bila želja izbor za najboljeg igrača lige učiniti što zanimljivijim, da odluka eventualno padne sa zadnjim glasovima, no zahvaljujući sjajnoj sezoni Marina Pavlovića to je bilo nemoguće. Fenomenalni napadač je potpuno izdominirao, treneri i kapetani su mu redovito davali glasove. Od do sada objavljenih, a koji su mu imali pravo dati glas, nije ga dobio samo od trenera Graničara Hrvoja Bušića, koji je usput budi rečeno vodeći u utrci za najboljeg trenera lige, te kapetana Šokadije Mate Petričevića. Svi ostali stavili su ga među tri najbolja što jasno pokazuje da je iza njega fenomenalna sezona i da je definitivno najviše pokazao.

Marinu je bio potreban još samo jedan glas za matematičku potvrdu pobjede, a danas je dobio 4 glasa iz Kneževih Vinograda. Glasove Borca podjelili su trener Ivica Kolar i Kapetan Slavko Barat, a odlučili su se ovako:

Kolar:

 1. Denis Pintarić – 3 boda
 2. Marin Pavlović – 2 boda
 3. Dinko Cerovečki – 1 bod

Barat:

 1. Denis Pintarić – 3 boda
 2. Marin Pavlović – 2 boda
 3. Danijel Spasić – 1 bod

Moj glas u izboru za najboljeg trenera lige ide za Damira Išasegija. Preuzeo je momčad na polusezoni, ostao bez Metera ali bez obzira na sve osvojio je naslov prvaka, sigurno nije lako preuzeti momčad u tom trenutku, prema gore ne možeš, možeš samo prema dolje, a on je odradio odlično svoj posao i sačuvao prednost – rekao je trener Borca Ivica Kolar.

U izboru za najboljeg trenera imamo onu zanimljivost koju smo očekivali u izboru za najboljeg igrača. I dalje je na vrhu trener Graničara, no Išasegi je sada samo glas iza njega, a kako su još 3 glasa u igri sve je potpuno otvoreno.

 1. Hrvoje Bušić – 5
 2. Damir Išasegi – 4
 3. Ivo Babić – 2
 4. Damir Lelas – 1
 5. Boris Brica – 1

Ljestvica izbora za najboljeg igrača lige nakon glasova iz 13 klubova:

Pavlović 51

Spasić 24

Pintarić 23

Jakovljević 6

Kukučka 5

Bagarić 5

Barat 4

Brnjić 4

Šer 3

Kerovec 3

Tomas 3

P. Kovačević 3

Stranatić 3

F. Bungić 2

I. Kovačević 2

Fehir 2

Mikola 2

Prugovečki 2

Barišić 2

Kovač 1

Miličević 1

Bilandžić 1

Janjić 1

Cerovečki – 1

U suradnji s tvrtkama Pismoreklam i Laurea osigurali smo prigodne nagrade najboljem igraču lige, najboljem treneru i najboljem strijelcu.

Podijeli
 •  
 •  
 •