/Luka Rotim prvi na vrhu požeškog izbora PRVI GLASOVI SU IZ GRADCA
buk tim osvježenje0007

Luka Rotim prvi na vrhu požeškog izbora PRVI GLASOVI SU IZ GRADCA

Nakon što se jesenas titulom najboljeg igrača jesenske polusezone okitio Bruno Golić, danas krećemo s novim izborom, sada za najboljeg u čitavoj sezoni. Napravili smo malenu promjenu u izboru koji je i dalje u rukama trenera i kapetana, sada svaki ima po 6 bodova u svojim rukama, a raspoređuju se na tri igrača, koji naravno ne mogu biti iz kluba glasača. Najboljem idu 3 boda, drugom dva i trećem jedan. U požeškoj ŽNL birat ćemo i najbolju momčad sezone u formaciji 3-4-3, a taj izbor djelo je samo trenera. U ovom izboru trenerima smo dozvolili da stave i maksimalno 3 svoja igrača, a i međusobno dijele glasove i biraju najboljeg među trenerima.

Počet ćemo od Slavena koji je završio svoju prvoligašku epizodu sa samo 3 osvojena boda i seli se u 2. ŽNL. Takvu sezonu u Gradcu su očekivano okarakterizirali neuspješnom, pa tokom ljeta valja zapeti i posložiti momčad koja će biti konkurentna u drugoligaškom natjecanju. Momčad je u sezonu poveo Marko Vidakušić, a nakon jedine promjene na klupama svih prvoligaša naslijedio ga je i zaključio je Tihomir Štetić koji je bio u ulozi igrača-trenera. Kako je Tihomir većinu vremena proveo na terenu, na klupi se uglavnom nalazio predsjednik Goran Pavlović pa je na njega pala dužnost da podjeli glasove:

Najbolji igrač:

1. Marin Majetić (3 boda)

2. Luka Rotim  (2 boda)

3. Mile Pavelić (1 bod)

– Čestitao bih ovom prilikom Kaptolu na osvajanju naslova prvaka, mislim da su ga apsolutno zaslužili. Čestitam i Kutjevu na odličnoj partiji u kvalifikacijama koje će nadam se i proći. Što se tiče izbora za najboljeg trenera lige mislim da nema puno dilema, Krešo Poleti svakako je napravio veliki posao, tablica sve govori i moj glas ide njemu – riječi su Gorana Pavlovića.

Kapetan Slavena Tomislav Vračić je ovako podijelio svoje glasove:

1. Luka Rotim  (3 boda)

2. Tomislav Žuljević (2 boda)

3. Marin Majetić  (1 bod)

Najbolja postava po izboru Gorana Pavlovića izgleda ovako:

lineup

U suradnji s tvrtkama Pismoreklam i Laurea pripremili smo nagrade za najboljeg igrača 1. ŽNL, najboljeg strijelca te najboljeg trenera.

Podijeli
  •  
  •  
  •