/Luka Rotim najbolji je igrač požeške 1. ŽNL GLASOVI IZ VIDOVACA I KAPTOLA ZA KRAJ
luka rotim 2

Luka Rotim najbolji je igrač požeške 1. ŽNL GLASOVI IZ VIDOVACA I KAPTOLA ZA KRAJ

Stigli smo do kraja našeg izbora za najboljeg igrača lige. Nakon odrađenih glasova iz 10 klubova Luka Rotim imao je 3 boda prednosti pred iskusnim napadačem prvaka Kaptola Miletom Pavelićem. Ostalo nam je dakle objaviti glasove iz još samo dva kluba, kako je jedan od njih Kaptol iz kojeg Mile ne može dobiti glasove, odluka je došla nakon glasova iz Vidovaca, a kako Pavelić tamo nije uspio prestići Rotima, sve je jasno, pa ćemo odmah objaviti sve glasove.

Ispred Dinama glasove su dali trener Ivica Čabraja i kapetan Luka Mandić, a svakako je zanimljivo vidjeti i za koga se odlučio najbolji trener lige Krešimir Poleti osim kojega je u ime Kaptola glasao kapetan Valentin Pranjić. I Čabraja je naravno dao svoj glas Poletiju koji je tako došao do 11 glasova, a sam se nije odlučio za sebe nego u dilemi Kužilek ili Pejnović ipak odlučio za trenera BSK-a koji je tako jedini na listi izbora za najboljeg trenera lige uz pobjednika.

DINAMO:
Čabraja:

 1. Ninoslav Parmaković – 3 boda
 2. Luka Rotim – 2 boda
 3. Ivica Šugić – 1 bod

Mandić:

 1. Luka Rotim – 3 boda
 2. Aleksandar Darmopil – 2 boda
 3. Josip Banožić – 1 bod

luka rotim

KAPTOL:

Poleti:

 1. Tomislav Žuljević – 3 boda
 2. Luka Rotim – 2 boda
 3. Domagoj Majetić – 1 bod

Pranjić:

 1. Luka Rotim – 3 boda
 2. Tomislav Žuljević – 2 boda
 3. Luka Kordić – 1 bod

Konačni poredak u izboru za najboljeg igrača lige po izboru trenera i kapetana:

 1. LUKA ROTIM – 36 BODOVA
 2. Mile Pavelić – 23 boda
 3. Tomislav Žuljević – 15 bodova
 4. Aleksandar Darmopil – 14 bodova
 5. Marin Majetić – 13 bodova
 6. Ninoslav Parmaković – 12 bodova
 7. Branko Sadilek – 8 bodova
 8. Miro Lujić – 5 bodova
 9. Filip Nemec – 5 bodova
 10. Bruno Golić – 4 boda
 11. Tomislav Oršić – 3 boda
 12. Josip Banožić – 2 boda
 13. Jurica Kljajić – 1 bod
 14. Domagoj Majetić – 1 bod
 15. Ivica Šugić – 1 bod
 16. Luka Kordić – 1 bod

Svojim igrama Luka je definitivno zaslužio ovu nagradu, ali valja istaknuti da je pomalo imao i sreće što se u Kaptolu nije istaknuo pojedinac nego je puno glasova podijelila četvorka Sadilek, Parmaković, Darmopil i Pavelić pa je Luka tu profitirao i pobjegao daleko od ostatka društva. S obzirom na godine, možemo reći da nam i nije žao što se ovako rasplelo, Luka je pravi nogometni čarobnjak, sasvim sigurno ima ono nešto što svi ljubitelji nogometa vole gledati i za što se ne žali platiti ulaznicu. Naravno, spremili smo i jedan mali razgovor s našim pobjednikom, no to ćete čitati uskoro na našim stranicama.

Naš izbor za najboljeg igrača i najboljeg trenera lige sponzoriraju tvrtke Pismoreklam i Laurea koje su pripremile prigodne poklone za Luku Rotima kao najboljeg igrača lige, Tomislava Žuljevića kao najboljeg strijelca te Krešimira Poletija kao najboljeg trenera.

Foto: Alen Protić

Podijeli
 •  
 •  
 •