/Lovrenove suze nakon utakmice su sve rekle LOVREN: "ČINI MI SE DA JE SADA NAŠE VRIJEME"
lovren hns

Lovrenove suze nakon utakmice su sve rekle LOVREN: "ČINI MI SE DA JE SADA NAŠE VRIJEME"

Reprezentativni branič Dejan Lovren osvrnuo se na Dansku i bacio pogled prema nastavku Svjetskog prvenstva.

Modrić, Subašić, Rakitić

“Svi moramo imati hrabrost kao što je Luka imao – pucao je kazneni udarac u 115. minuti i onda pokazao karakter pucajući drugi u raspucavanju. Možda je mali rastom, ali je veliki čovjek i jedan od najboljih nogometaša svijeta. Subašić je s razlogom ponajbolji vratar u Francuskoj, zaslužio je ovakav trenutak i ponosan sam na njega. Hrabrost je pokazao i Rakitić sa zadnjim udarcem i uistinu sam sretan zbog svih njih”

Vrijeme za Hrvatsku

“Zaslužili smo proći. Sve je sada moguće, pogotovo ako dobro igramo i prati nas malo sreće. Nismo protiv Danske igrali posebno kvalitetno, ali ponekad treba pobijediti i u takvim utakmicama. Poštujemo Rusiju, dali su sve od sebe protiv Španjolske. Vidimo da favoriti poput Njemačke i Argentine također ispadaju, a od početka mi se čini da možemo daleko. Još uvijek mi se tako čini, i sada je naše vrijeme”

Nadmašiti ’98?

“Ljudi će se uvijek sjećati Francuske ’98, ponosni smo što možemo reći da smo bili treći na svijetu, a uz malo sreće moglo se još i više. Ja sam još uvijek šokiran što nam je Thuram zabio. No, sada je možda prilika da pokažemo svijetu da možemo ostvariti i bolji rezultat, makar bi i polufinale bilo sjajno”

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.